Isential Outsourced Academy exclusieve HALP voor Huawei Benelux

Isential Outsourced Academy exclusieve HALP voor Huawei Benelux

In het kader van het succesvolle Isential Outsourced Academy concept verzorgt Isential complete onderwijs- en opleidingstrajecten op basis van full outsourcing; kwalitatief hoogstaande opleidingsprogramma’s die Isential voor externe opdrachtgevers ontwikkelt en uitvoert. Op die basis is Isential benoemd tot Huawei Authorized Learning Partner (HALP) voor de Benelux. De hoogste kwaliteit in opleidingen; powered by Isential!

Huawei en Isential zijn overeengekomen dat Isential de routing en switching (R&S) trainingen exclusief gaat verzorgen in de Benelux. Isential verzorgt de officiële Huawei Certified Network Associate (HCNA), Huawei Certified Network Professional (HCNP) en Huawei Certified Internetwork Expert (HCIE) trainingen.

De beste docenten uit de branche

Isential biedt de trainingen aan op locaties in Zwolle, Amstelveen en Brussel. De beste docenten uit de branche staan klaar om hun uitgebreide kennis te delen en zo een essentiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw interne of externe opleidingen. Isential Outsourced Academy heeft een vast team van professionele Huawei trainers die een jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van Huawei trainingen. Voor het aanbieden en promoten van de Huawei trainingen hebben wij in samenwerking met Huawei de website www.huaweitraining.nl ontwikkeld. Op deze website is alle informatie over de Huawei R&S trainingen en certificeringen te vinden.

Via Huawei Training worden kandidaten optimaal voorbereid op de erkende HCNA, HCNP en HCIE Routing & Switching certificeringen van Huawei.

Behoefte aan officiële Huawei trainingen

De afgelopen jaren heeft Huawei een sterke groei doorgemaakt in de Benelux en is het netwerk van professionele Huawei partners snel uitgebreid. Bij veel partners is behoefte aan officiële Huawei trainingen voor engineers en consultants. De trainingen van Isential vormen de optimale voorbereiding op de erkende Huawei-certificeringen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.