Isential IT Academy maakt Big Data Science School.nl mogelijk

Isential IT Academy maakt Big Data Science School.nl mogelijk

Big Data is de toekomst. Kennisorganisatie Isential heeft daarom dit jaar in samenwerking met Arcitura Education vorm en inhoud gegeven aan Big Data Science School.nl. De Big Data Science School.nl bereidt IT-talenten met een talent voor Big Data optimaal voor op diverse officiële Big Data Science School examens. Met het geven van vorm en inhoud aan de opleiding in het kader van de Big Data Science School.nl levert Isential een bijdrage aan de kwaliteit van IT-onderwijs.

Isential is Big Data Science School Licensed Training Partner voor Nederland en verzorgt de diverse officiële trainingen op het gebied van Big Data. Via de vernieuwde website biedt Isential trainingen van de Big Data Science School aan.

Vergroot je marktwaarde

Met begeleiding van de ervaren IT-docenten van Isential en officiële Big Data Science School trainingen die Isential aanbiedt is de Big Data Science School.nl de optimale voorbereiding op diverse officiële Big Data Science School examens. Een erkende Big Data Science School certificering is het aantoonbare bewijs van vakkundigheid en dat vergroot de marktwaarde van IT-specialisten aanzienlijk.

Big Data Science School.nl bereidt kandidaten optimaal voor op diverse officiële Big Data Science School examens.

De Big Data Science School examens worden aangeboden via de Pearson VUE testing centers. Meer informatie over de beschikbare locaties is te vinden op de website van Pearson VUE. Kandidaten kunnen zich daar ook aanmelden voor een examen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.