Marktleider Isential: nieuwe positionering als kennisorganisatie

Marktleider Isential: nieuwe positionering als kennisorganisatie

Deze week gaat de nieuwe site van Isential online. Met de combinatie van een nieuw logo en corporate uitstraling met communicatiemiddelen waaronder de volledig geactualiseerde website profileert Isential zich stevig als dé aanbieder van IT professionals en docenten, opleidingen en onderwijsfaciliteiten in de branche. Als kennisinstituut voor IT-aanbieders biedt Isential professionals, docenten en opleidingen waarmee IT-bedrijven en onderwijsorganisaties slagvaardig en innovatief kunnen blijven.

Dagelijkse meerwaarde

Volgens Isential-directeur Carlo Kalkman werd het tijd om een nieuwe impuls te geven aan de positionering van de kennisorganisatie.

‘Als marktleider in tijdelijke IT-docenten zorgen we al meer dan twintig jaar voor de inzet van hooggekwalificeerd personeel in de IT en zijn we bovendien dé springplank voor aanstormend IT-talent. Met onze kennis, docenten en opleidingsprogramma’s dragen we bij aan het hoge kennisniveau in de branche. De professionals van Isential bewijzen niet voor niets hun meerwaarde dagelijks in de praktijk bij top IT-dienstverleners en opleiders in heel Nederland.’
Carlo Kalkman

CARLO KALKMAN

IT professionals op tijdelijke basis

Isential loopt al meer dan twintig jaar voorop in de inzet van tijdelijke IT professionals – zowel voor projecten bij opdrachtgevers als in het onderwijs – in alle disciplines binnen de branche. Een groot aantal eigen en externe specialisten worden dagelijks via detachering of bemiddeling ingezet in projecten bij externe opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Voor trainingen en opleidingen in commercieel en regulier beroepsonderwijs levert Isential IT-docenten, lesmaterialen en opleidingsfaciliteiten.

Kwalitatief hoogstaande IT-opleidingen

Naast de inzet van professionals op tijdelijke basis verzorgt Isential met de Isential IT Academy complete opleidingsprogramma’s op projectbasis of volledig op basis van outsourcing. In het kader van de Isential Outsourced Academy is Isential onder meer Authorized Learning Partner voor Huawei in de Benelux en Big Data Science School Licensed Training Partner voor Nederland.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.