Vacature
Java Developer /Trainer

Vacature
Java Developer /Trainer

JAVA DEVELOPER / TRAINER GEZOCHT

 

De branche kan alleen maar beter worden met doorgewinterde professionals. Dus ben jij die ervaren, ambitieuze en ondernemende Java Developer die -nu al- goed gaat op technologie en nóg beter wil worden? Die de branche wil helpen ontwikkelen met nieuwe producten en relevante diensten? Die past in ons team en die de gedrevenheid heeft om onze opdrachtgevers succesvoller te maken? Dan ben jij misschien wel dé expert waar wij naar op zoek zijn!

De functie

Wij zijn op zoek naar Java Developers/Trainers die ons team willen versterken. De ideale kandidaat heeft een stevige technische basis als Java Developer en beschikt over actuele kennis van Java Enterprise Edition, Javascript, HTML5, CSS en SQL.

Training én development

Als Java Trainer zit je bij Isential boven op de nieuwste ontwikkelingen. Die breng je over op jong talent. Daarnaast krijg je ook alle ruimte om je schouders te zetten onder development. Met deze combinatie blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en heb je een afwisselende, uitdagende functie waarin je opereert op de top van je vakgebied.

Bij Isential krijg je alle tools

We zijn specifiek op zoek naar gedreven Java-specialisten die eraan toe zijn hun expertise te delen en zo de nieuwste generatie professionals verder te ontwikkelen. Ervaring als trainer is geen eis. Bij Isential krijg je alle tools en vaardigheden aangereikt om de beste trainer in jouw vakgebied te worden. En dan word je bijvoorbeeld ingezet bij IT-opleiders, waarbij je jouw opgedane praktijkervaring, kennis en expertise overdraagt aan cursisten, studenten of trainees.

En wat mag je nog meer verwachten?

  • een marktconform salaris
  • een leaseauto
  • een pensioenregeling
  • een goede reis- en verblijfregeling
  • de volgende stap in je carrière

Over Isential: dé IT-kennisorganisatie

Als kennisinstituut voor IT-aanbieders biedt Isential professionals, docenten en opleidingen waarmee we zowel IT-bedrijven als IT-onderwijsorganisaties slagvaardig en innovatief houden. Als expert van Isential bewijs je je meerwaarde dagelijks in de praktijk. Bij top IT-dienstverleners in heel Nederland. Dus ben jij een echte IT professional en ga jij voor een carrière in de meest uitdagende branche die er is? Dan kies je natuurlijk wel voor de beste springplank. Kom bij Isential en haal het beste uit jezelf.

Werken bij Isential

Je komt bij Isential om ooit weer ‘uit te vliegen’. Dat klinkt gek? Voor ons niet! Je komt ons team versterken omdat je iets kunt toevoegen. Jij maakt Isential een stukje beter. En dat is een wisselwerking, want jij krijgt de kans dagelijks te werken met experts die elk op hun vakgebied het maximale eruit halen. Dus jij krijgt ook alle kansen om je als professional te ontwikkelen. Wij zijn graag de springplank voor jouw ontwikkeling. En zo vind je altijd je weg naar nieuwe uitdagingen. Of dat nou binnen onze organisatie is, of daarbuiten.

Centraal gevestigd

Onze uitvalsbasis is de centraal gelegen ITPH Facility Centers-vestiging in het Zwolle Trade Center; een inspirerende omgeving waar trends, faciliteiten en expertise samenkomen. Hier worden dagelijks kennis en ervaringen uitgewisseld, uitdagingen opgepakt en oplossingen uitgewerkt.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar Java Developers/Trainers die ons team willen versterken. De ideale kandidaat heeft een stevige technische basis als Java Developer en beschikt over actuele kennis van Java Enterprise Edition, Javascript, HTML5, CSS en SQL.

Solliciteren?

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de ‘Solliciteren’ button of neem contact op met Elke Tiehuis, Corporate Recruiter, E-mail: e.tiehuis@isential.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

VRAAG HET ELKE

Wil je meer weten over werken bij Isential, of heb je een specifieke vraag? Onze recruiter Elke Tiehuis geeft je graag antwoord. Stuur Elke een bericht en stel je vraag!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.