Software developers die
jouw taal spreken?

Het ontwikkelen van software is een complex en vaak kostbaar traject. Hoe breng je verschillende inzichten bij elkaar en hou je het overzicht? Hoe hou je de kosten beheersbaar? En hoe weet je zeker dat het eindresultaat ook precies is wat je nodig hebt?

Met resultaatverplichting. Tegen een fixed price.

De tijd dat je softwareontwikkeling moest uitbesteden naar het buitenland is voorbij. De Agile/Scrum software developers van Isential zijn ervaren teamplayers met een hoog kennisniveau. Dicht bij huis, dus makkelijk bereikbaar. Ze zijn flexibel inzetbaar, werken efficiënt en zorgen voor de beste kwaliteit. Met resultaatverplichting, en desgewenst tegen een vooraf afgestelde prijs.

Software development mét uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zónder misverstanden en spraakverwarring. Isential Agile/Scrum teams spreken jouw taal!

Flexibele specialisten

Heb je bij de ontwikkeling van software een (Scrum)team van flexibele specialisten nodig? De ervaren Agile/Scrum software development teams van Isential zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software op maat. Daarmee haal je vakkundige professionals in huis die van toegevoegde waarde zijn met expertise, efficiency en innovatievermogen.

Agile/Scrum: meetbare resultaten

Onze teams hebben een brede ervaring in de ontwikkeling van softwareoplossingen voor mobiel, web en desktop, en werken volgens Agile/Scrum systematiek: gebaseerd op een transparant development proces, effectief teamwork en overzichtelijk projectmanagement. En meetbare resultaten, die volgens een vastgelegd schema worden opgeleverd.

Initiatiefrijke teamplayers

Onze ondernemende IT-professionals functioneren als zelfstandig virtueel team of als vakkundige aanvulling op je eigen team van developers. De functies binnen het team zijn helder gedefinieerd, zodat ieders verantwoordelijkheid en bijdrage duidelijk is. De teamleden zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en sluiten ook naadloos aan bij jouw eigen specialisten.

Schaalbare inzet

Hoe complex het ontwikkeltraject ook is: op elk gewenst moment hebben we de beste professionals beschikbaar om je team tijdelijk uit te breiden op elk gewenst specialisme. Tegen risicoloze arbeidscondities, want onze flexibele professionals voldoen uiteraard aan alle eisen zoals gesteld in de Wet DBA.

Efficiënte werkstructuur

Onze Agile/Scrum software development teams kunnen ter plaatse aanwezig zijn, maar kunnen werken volgens ons unieke businessmodel als virtueel team ‘op afstand’ worden ingezet. Daarmee kun je niet alleen altijd rekenen op inspirerende professionals die flexibel beschikbaar zijn, maar realiseer je binnen je project ook aanzienlijke winst in tijd en kostenbesparingen.

Echte professionals zijn Isential

Isential is al meer dan twintig jaar marktleider in hooggekwalificeerde IT-specialisten. Onze IT professionals op tijdelijke basis bewijzen hun meerwaarde dagelijks in de praktijk. Bij top IT-dienstverleners in heel Nederland. Echte professionals zijn Isential.

DE VOORDELEN VAN ISENTIAL AGILE/SRUM SOFTWARE DEVELOPMENT TEAMS?

 

-HELDERE COMMUNICATIE
-GESTRUCTUREERD EN TRANSPARANT PROJECTPROCES
-FLEXIBILITEIT EN EFFICIENCY
-DE BESTE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING
-TEAMWORK EN SCHAALBAARHEID
-MEETBARE RESULTATEN
MEER INFORMATIE OVER ONZE SCRUM TEAMS?

 

Vraag hier meer informatie aan over onze scrumteams.