Business-unitmanager – planning en delivery

Jij regelt het, als business-unitmanager planning en delivery bij Isential
Wij zoeken een mensgerichte manager die uitstekend kan plannen en organiseren (HBO denkniveau).

 

Jouw rol

Als Businessunit-manager planning en delivery ben jij verantwoordelijk voor de goede uitvoering van onze diensten en het leveren van de juiste service. In nauwe samenwerking met de commerciële organisatie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van intensieve opleidingstrajecten, het leveren van juiste docenten op diverse trainingen en het detacheren van IT professionals. Je bent meewerkend voorman in een klein professioneel team. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de publieke en non-publieke sector. Voor opleidingen en trainingen doen we veel zaken met IT-opleiders. Samen met je team bouw je aan duurzame, succesvolle relaties met klanten en opdrachtgevers.

 

Wat maakt jou geschikt voor deze baan?

Je hebt bij voorkeur ervaring met IT en kennis van opleidingen. Je hebt bewezen organisatie vermogen en leidinggevende kwaliteiten. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent sterk oplossingsgericht. Samen met de Senior Planner & Relatiemanager ben je in staat om complexe (plannings)vraagstukken op te lossen. Hierbij kun je je verplaatsen in zowel het klantperspectief als het medewerkersperspectief. Dat je daarbij de balans weet te bewaken tussen een efficiënte inzet van docenten en IT professionals en commerciële belangen is daarmee vanzelfsprekend. Voor onze docenten en IT professionals ben je een belangrijk aanspreekpunt en zo lever je een bijdrage aan medewerkers-, team- en organisatieontwikkeling. Je hebt in (een) eerdere functie(s) ervaring opgedaan met het aansturen en begeleiden van medewerkers. Daarnaast ben je instaat verbetertrajecten door te voeren.

 

Wat wij jou bieden

Een afwisselende functie voor 30-40 uur gemiddeld per week in een toonaangevende kennisorganisatie, die al meer dan 25 jaar huisleverancier is van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Het delen van kennis en het stimuleren van ontwikkeling en groei staan centraal bij Isential. Jouw verdere opleiding, training en begeleiding nemen we dan ook heel serieus. Uiteraard bieden wij een marktconform alaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon(vergoeding) en een pensioenregeling.

 

Over Isential

Isential is dé opleidings- en detacheringspecialist voor de IT-industrie. Wij detacheren eigen en extern ingehuurde IT-docenten voor opleidingstrajecten bij toonaangevende IT-dienstverleners en in het IT-onderwijs. Daarnaast detacheren we ervaren IT-professionals voor specifieke projecten bij IT-dienstverleners.

 

Meer weten of solliciteren?

Bel dan met Emilie Roke- van Houwelingen op 0525-799865. Of stuur direct je sollicitatiebrief met CV onder vermelding van het vacaturenummer 201812 01- IIP naar hr@isential.nl