Expertises

Filter:
Pictogram voor Data

Data

Maak de juiste keuzes op basis van data. En behaal betere bedrijfsresultaten. Ontsluit deze sturingsinformatie met dashboards, handige integraties, nieuwe functionaliteiten en veilige datawarehouses.

PowerBI

Pictogram voor Eindgebruiker

Eindgebruiker

Verhoog de productiviteit van jouw medewerkers en organisatie met onze eindgebruikerstrainingen. Van basisvaardigheden tot experttrainingen, waarmee je het maximale uit je moderne werkplek haalt.

Microsoft Teams

Microsoft Word

Microsoft Outlook

Pictogram voor Programmeertalen

Programmeertalen

Maak software, websites, webshops en webapps beter, veiliger, mooier én gebruiksvriendelijker voor opdrachtgevers en eindgebruikers. Door talen en skills toe te voegen die het onderscheidend vermogen vergroten.

PHP

JavaScript

HTML & CSS

Python

C#

Pictogram voor Security

Security

Security-problemen wil je voorkomen. Nu en in de toekomst. Daarom zet jij in op preventie. Door je bedrijfsomgeving optimaal in te richten en te beveiligen. En medewerkers bewust te maken van de risico’s.
Pictogram voor Systeem- en applicatiebeheer

Systeem- en applicatiebeheer

Van hard- en software tot het netwerk. De beheerder zorgt ervoor dat alles optimaal functioneert én de kritische bedrijfsprocessen ondersteunt. Door deze perfect in te stellen, non-stop te monitoren en up-to-date te houden.

Dynamics 365

Microsoft 365

Pictogram voor Werkmethoden

Werkmethoden

Wil je als multidisciplinair team optimaal samenwerken? Kies dan één van de werkmethoden die bij jouw team passen. Van flexibel samenwerken met Agile of Scrum tot gestructureerde methodes als DevOps en ITIL.

DevOps Foundation

Scrum Master

Agile Scrum Foundation