Getting the job done: Dennis Greven – IT support engineer bij Viattence

 
Ik zal mijzelf even voorstellen: Dennis Greven, 48 jaar en na tientallen jaren ervaring in ‘vaste dienst’ als tweedelijns support engineer, applicatiebeheerder en werkplekbeheerder ben ik eind 2018 gestart bij Isential IT Professionals om hier in de detachering te gaan werken als senior support specialist. De verschillende projecten die Isential mij kan bieden en de mogelijkheden om te werken aan mijn certificeringen spreken mij in het bijzonder aan. Na het starten bij Isential heb ik het eerste gedeelte van de MCSA Windows 10 certificering behaald en ben nu bezig met het tweede gedeelte, waarvoor ik binnenkort examen ga doen.
 

Mijn eerste project als support engineer

In december 2018 ben ik gedetacheerd bij Viattence in Heerde als eerste- en tweedelijns support engineer. Viattence is specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Viattence biedt zowel zorg aan huis als zorg op de locaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen.
 
Bij Viattence ben ik, samen met een aantal collega’s die hier via Intercept werken, werkzaam op de IT-afdeling. Naast het bieden van de dagelijkse eerste- en tweedelijns ondersteuning aan eindgebruikers zijn wij bezig met het uitrollen van Chromebooks en Android telefoons via de Google G-suite. Het vereist concrete afspraken met de medewerkers van Viattence om dat soepel te laten verlopen en de continuïteit voor de medewerkers te waarborgen. Viattence is momenteel druk bezig met het (ver)bouwen van locaties, waardoor ik mij ook bezig houd met het plaatsen en verplaatsen van werkplekken en randapparatuur. Ook de IT-afdeling gaat binnenkort verhuizen, dus ook mijn eigen werkplek mag ik binnenkort opnieuw in gaan richten.
 

Continu ontwikkelen

Mijn eerste ervaring binnen de detachering bevalt mij erg goed. Het uitzicht op verschillende opdrachten binnen afwisselende omgevingen en de mogelijkheden die Isential mij biedt om te werken aan mijn certificeringen zorgen ervoor dat ik mijn kennis kan uitbreiden en in kan zetten bij verschillende klanten.
 
Dennis Greven
 
Ook geïnteresseerd in een leuke baan of op zoek naar enthousiaste IT professionals? Kijk eens op www.isential.nl/detachering

Benieuwd naar meer?

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in Isential en benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs, bel, mail of volg ons op social media!

 

Neem contact op

Volg ons op social media