Levert jouw organisatie de sterkste hybride IT-docent?

De IT-branche heeft goed opgeleide professionals nodig om op nationaal en internationaal niveau slagvaardig en concurrerend te blijven. Hebben jouw specialisten in de dagelijkse praktijk een schat aan ervaring opgedaan? Durf jij kennis te delen om een bijdrage te leveren aan het kwaliteitsniveau van de branche én jezelf te profileren als kennisorganisatie? Geef je specialisten dan meerwaarde als hybride IT-docent. Daar krijg je veel voor terug!

 

Experts durven te delen!

Er is een groot tekort aan goede docenten die hun kennis dagelijks opdoen in de praktijk. Dat vraagt om experts die werkzaam zijn in de praktijk én hun kennis willen inzetten om een nieuwe generatie IT-talenten op te leiden en te inspireren. En van wie kunnen ze het vak nou beter leren dan van jouw specialisten? Profileer jezelf als kennisorganisatie en zet je specialisten in als flexibele IT-docenten in deeltijd!

Profileer jezelf als kennisorganisatie

 

Waneer jouw specialisten zowel ervaren collega’s als aanstormende talenten (bij)scholen met hun waardevolle kennis profileer je jezelf als kennisorganisatie!


Optimaliseer de inzet van je specialisten

 

Professionals die hun kennis delen doen nieuwe inzichten en contacten op die zomaar tot verrassende uitdagingen kunnen leiden. Daar wordt ook jouw organisatie beter van!


Verzilver de kennis in je organisatie

 

Heb je experts tijdelijk of in deeltijd beschikbaar, maar wil je ze wel effectieve uren aanbieden? Dan biedt het onderwijs mogelijkheden voor extra omzet.


WAT HYBRIDE IT-DOCENTEN ER ZELF OVER ZEGGEN:

“Het is fantastisch om de theorie te kunnen doceren met praktijkgerichte voorbeelden. Hierdoor gaat het geleerde ook echt leven bij de deelnemers!”

MARC – SENIOR TESTADVISEUR – TESTCONSULTANCY GROEP

Delen = winnen!

Je bent ongetwijfeld trots op het hoge kennisniveau in je organisatie. Daarmee heb je immers een uitstekende marktpositie veroverd in een dynamische branche waarin de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Durf jij je kennis te delen met de nieuwe generatie IT professionals? Dan krijgen jouw prestaties een extra dimensie in waarde en betekenis voor de IT-branche.

 

Meerwaarde in elk opzicht

Van het delen van kennis en ervaring wordt iedereen beter. Je biedt je specialisten de kans te groeien als specialist én als mens. Om hun portfolio en ervaring uit te breiden en nieuwe inzichten op te doen. En zélf scout je uitzonderlijk nieuw talent voor jouw organisatie als eerste.

 

Voorop lopen. Samen met Isential!

Isential is altijd op zoek naar gelouterde praktijkmensen die een nieuwe generatie IT’ers en IT professionals willen inspireren met hun kennis en ervaring. We zijn niet voor niets marktleider in tijdelijke en hybride IT-docenten. Werk je samen met Isential, dan loop je voorop in het vakgebied en verbind je je naam aan initiatieven die de professionaliteit in de branche vergroten!

 

Verbeter het vakgebied?

Hybride IT-docenten zorgen met de inspiratie van nieuw talent en bijscholing van specialisten voor een betere aansluiting van de branche op het beroepsonderwijs. Dat vergroot de carrièreperspectieven van studenten en biedt werkzoekenden betere kansen op de arbeidsmarkt. Het zorgt voor een hoger kwaliteitsniveau van de IT-branche als technologisch vooruitstrevende aanjager voor (top)sectoren. Daar profiteer ook jij uiteindelijk van.

 

Heb je nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bekijk hier de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Stel deze dan hier aan Theo Ribbink.

Een dag uit het leven van een hybride IT-docent

 

Volg ons op social media