Hybride IT-docenten zijn Isential

 

De IT-branche heeft goed opgeleide professionals nodig om op nationaal én internationaal niveau slagvaardig en concurrerend te blijven. Er is een groot tekort aan goede docenten die hun kennis dagelijks opdoen in de praktijk. Dat vraagt om experts die werkzaam zijn in de praktijk én hun kennis willen inzetten om een nieuwe generatie IT-talenten op te leiden. Het antwoord? Hybride IT-docenten van Isential.

 

Praktijk en opleidingen verbinden

Een tekort aan zowel vakkundige IT-docenten als goed opgeleide IT’ers geeft de branche een achterstand. Daarmee verliezen we onze concurrentiepositie en dat is ongunstig voor onze economie en werkgelegenheid. Een goede oplossing is om de praktijk en het onderwijs op een inspirerende manier met elkaar te verbinden. Dat doet Isential door specialisten die dagelijks werkzaam zijn in de praktijk in te zetten in het onderwijs.
 

Isential: marktleider in inspiratie

Isential beschikt over veel verschillende, ervaren werknemers van IT-aanbieders die hun kennis in het onderwijs ter beschikking willen stellen om jong talent te inspireren en op te leiden. We bemiddelen voor de belangrijkste Nederlandse IT-opleiders en het mbo en hbo beroepsonderwijs. Met onze kennis van de markt en ons indirecte model voor IT-aanbieders zijn we al meer dan twintig jaar marktleider in hybride docenten.
 

Zelf hybride docent worden?

Isential is altijd op zoek naar gelouterde praktijkmensen die een nieuwe generatie IT’ers willen inspireren met hun kennis en ervaring. En die naast hun dagelijkse werkzaamheden in deeltijd structureel of op projectbasis les zouden willen geven. Herken je je daarin? Versterk het Isential Hybride-team!

DE ERVAREN HYBRIDE IT-DOCENTEN VAN ISENTIAL WERKEN IN DE PRAKTIJK ÉN BRENGEN IN DEELTIJD HUN KENNIS GRAAG OVER OP DE NIEUWE GENERATIE TALENT!

MELD JE AAN ALS HYBRIDE DOCENT

Werk je als IT’er in de praktijk en wil je jouw kennis delen als hybride IT-docent? Dat kan via Isential!
HYBRIDE DOCENT WORDEN

Een dag uit het leven van een hybride IT-docent

 

Volg ons op social media