Bron van kennis en innovatie

De IT is een uitdagende branche die draait om kennis en innovatieve technologie. Het is belangrijk om het kennisniveau zo actueel mogelijk te houden. Als toonaangevende kennisorganisatie hebben we meer dan twintig jaar kennis en ervaring opgebouwd. Onze professionals delen die waardevolle kennis graag. Isential biedt daarom de IT Academy: docenten en opleidingen waarmee IT-aanbieders hun opleidingsaanbod zo scherp mogelijk kunnen houden.

Kennis voor cursisten, afnemers en resellers van IT-aanbieders

Als kennis én serviceprovider bieden we kwalitatief hoogstaande docenten en opleidingen waarmee IT-aanbieders hun trainings- en onderwijsaanbod up-to-date houden. Dat doen we in de hele breedte van de branche (voor cursisten, afnemers en resellers van IT-aanbieders) en met optimale flexibiliteit (op projectbasis, volledig verzorgd op basis van outsourcing en on demand).

Opleidingen in elke discipline

Isential IT Professionals zijn docenten en trainers die hun expertise en ervaring hebben opgebouwd in de praktijk. Ze kennen de branche en de technologische ontwikkelingen; voor jou de beste garantie dat je incompany trainingen en opleidingen kunt aanbieden in elke discipline en altijd van de hoogste kwaliteit.

Waardevolle kennis uit de praktijk

Om kennis door te kunnen geven moet je uiteraard stevig met beide benen in de dagelijkse praktijk staan. Isential is dé schakel tussen opleiding en praktijk. De state-of-the-art kennis die onze IT professionals in de internationale beroepspraktijk en bij onze branchepartners opdoen verwerken we in functionele trainingen, leermodules en onderwijsondersteuning die nét zo state-of-the-art zijn.

Wij leveren talenten af!

We verrijken de branche en vergroten de slagkracht van IT-organisaties met opleidingen en incompany trainingen die talenten in hun vakgebied afleveren. Exact op maat ontwikkeld binnen de kaders van jouw organisatie en afgestemd op je doelstellingen. Een inzet die dagelijks op de waardering van de beroepspraktijk mag rekenen!

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.