Isential faciliteert
Corporate Academies

Ben je beroepsopleider, of beschik je over je eigen Corporate Academy? Dan zorgt Isential niet alleen voor top IT-docenten, maar ook voor volledige opleidingstrajecten op projectbasis. Wij verzorgen het hele proces vanaf het eerste advies en de intake tot examinering en evaluatie. Inclusief docenten, materialen en faciliteiten. Zo kun je je opleidingsaanbod uitbesteden en vergroten; zonder dat je er omkijken naar hebt en met resultaatgarantie. Incompany of op één van onze locaties. Daarmee houden we onze klanten scherp!

Onderwijs op maat

Isential biedt naast gecertificeerde en geaccrediteerde opleiders ook lesmaterialen, infrastructuur, diensten en faciliteiten om onderwijstrajecten, trainingen en IT-(leer)projecten vorm en inhoud te geven voor corporate IT-programma’s. We verzorgen de hoogste kwaliteit in opleidingen die tot in alle details aansluiten bij jouw organisatie en manier van werken.

Synergie = succes!

Uit de beste samenwerking ontstaan ook de beste ideeën. Daarom denken we graag op elk niveau met onze opdrachtgevers mee. We brengen onze kennis en ervaring graag in om Corporate Academy programma’s nog beter aan te laten sluiten op de behoefte vanuit de organisatie. En zo nóg beter te maken.

Opleidingen op projectbasis

Heb je ondersteuning nodig bij het verzorgen van opleidingen en trainingen voor specifieke projecten? Een schat aan gespecialiseerde docenten én lesmaterialen staat voor je klaar met een breed scala aan opleidingen op projectbasis. In alle kennisdiciplines.

Readiness

Het succes van een IT-project hangt over het algemeen af van twee belangrijke factoren: accepteert de gebruikersorganisatie de oplossing, en kunnen de gebruikers er ook mee werken? De opleiders van de Isential IT Academy hebben een ruime ervaring met het creëren van draagvlak en het geven van inzicht in de nieuwe procedures, interfaces en functionaliteiten. In samenspraak met de IT-aanbieders nemen wij bij implementatietrajecten dan ook graag de verantwoordelijkheid voor de opleidingen. Met resultaatgarantie. Daarmee kunnen gebruikers na de implementatie van nieuwe IT-omgevingen en -systemen de beste resultaten behalen. Dé voorwaarde voor een succesvol project!

Isential versterkt jouw Corporate Academy programma met een uitgebreid aanbod aan inspirerende IT-opleidingen. Geheel verzorgd van start tot finish.
Bij Isential heeft u binnen elke discipline uw eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.