online beschikbare
IT-docenten

CASPRR (corporate application support program) is ontwikkeld om te voldoen aan een structurele vraag uit de dagelijkse praktijk. Binnen dit online platform ondersteunen IT-docenten gebruikers on demand in het gebruik en de toepassing van applicaties in de dagelijkse werkzaamheden. Vergelijkbaar met een helpdesk, maar dan één met een duidelijke educatieve meerwaarde.

IT-docent on demand

Komen je medewerkers in de praktijk regelmatig vragen tegen over procedures en functionaliteiten na bijvoorbeeld migraties of in het gebruik van nieuwe applicaties? ‘Hoe moest dat ook alweer? Vraag het CASPRR.’ Je vindt in CASPRR een deskundige IT-docent die op afroep online beschikbaar is.

CASPRR voor jouw organisatie

CASPRR is flexibel beschikbaar in abonnementsvorm. Zo kun je op elk gewenst moment beschikken over de IT-docent met de juiste expertise om je verder te helpen. Isential biedt CASPRR whitelabel aan; volledig afgestemd op je eigen applicaties en uitgevoerd in je eigen huisstijl. Dat geeft je de mogelijkheid om deze dienst naadloos in te passen in de dienstverlening van jouw organisatie.

online IT-docenten
Online ondersteuning.
Direct beschikbaar!
Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.