efficiënte IT-leermiddelen

Op basis van de meer dan twintig jaar ervaring die Isential actief is als marktleider in het aanbieden van IT-docenten hebben we de beste en meest efficiënte lesmaterialen ontwikkeld.

Breed scala aan IT-leermiddelen

Kies je voor de IT professionals van Isential om je onderwijstrajecten, trainingen en IT-(leer)projecten vorm en inhoud te geven? Dan kun je rekenen op verschillende gecertificeerde en geaccrediteerde leermiddelen die hun waarde ruimschoots hebben bewezen in de onderwijspraktijk. Je kunt beschikken over een breed scala aan materialen zoals complete programma’s, keuzedelen, minors, online officeclips, tests, toetsen en examens.

Nieuw materiaal

Heb je voor specifieke opleidingstraject nieuw lesmateriaal nodig? Geen probleem. Onze ervaren docenten kunnen elke vorm van lesmateriaal in eigen beheer ontwikkelen; in de juiste combinatie van jóuw opleidingsdoelstellingen en ónze praktijkervaring.

Faciliteiten

Isential biedt naast gecertificeerde en geaccrediteerde lesmaterialen ook infrastructuur en faciliteiten voor corporate IT-programma’s. Wij verzorgen desgewenst apparatuur en classroomsetups.

ISENTIAL BIEDT:

 

– DOCENTEN

– OPLEIDINGEN

– DIENSTEN

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.