Marktleider in tijdelijke IT-docenten

De IT-branche heeft nu en in de toekomst goed opgeleide professionals nodig. Dat stelt hoge eisen aan onderwijs en vakopleidingen. Isential is marktleider in de tijdelijke inzet van IT-docenten. Een team van ervaren docenten uit de praktijk is exclusief inzetbaar voor IT-aanbieders om hun kennis en gedrevenheid over te brengen.

Gecertificeerde meerwaarde

De IT-docenten van Isential zijn bevoegd en beschikken over alle benodigde certificering en accreditatie op hun eigen specialisme. Ze bewijzen hun meerwaarde dagelijks in de praktijk bij toonaangevende (beroeps)opleiders in de branche.

Detachering en bemiddeling in IT-onderwijs

Isential biedt IT-docenten op basis van detachering voor een vastgestelde periode of onbepaalde tijdsduur. Zo haal je flexibele onderwijskracht in huis voor zo lang dat nodig is. En zoek je specialisten die wij zelf niet in huis hebben? Dan vinden we in ons uitgebreide netwerk altijd de best mogelijke kandidaten voor jouw opleidingstrajecten.

Pools met direct inzetbare IT-docenten

Voor het IT-beroepsonderwijs is het belangrijk te kunnen beschikken over direct inzetbare specialisten om les te kunnen geven. Isential stelt pools met ervaren IT-docenten samen waarbij we de beschikbaarheid in goed overleg kunnen afstemmen op de lesroosters van onderwijsinstellingen. Dat verhoogt de efficiency én minimaliseert de kosten.

Flexibiliteit zonder risico’s

Sinds mei 2016 is werken met inhuurkrachten niet meer zo vanzelfsprekend en gemakkelijk als voorheen. Opdrachtgever én opdrachtnemer moeten in het kader van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) samen zorgen dat de arbeidsrelatie geen dienstbetrekking is. Onze gecertificeerde IT-opleiders voldoen aan alle eisen zoals gesteld in de Wet DBA. Ook werken we met door de fiscus goedgekeurde (model)overeenkomsten. Via Isential kun je jouw opleidingstrajecten zorgeloos en tegen aantrekkelijke arbeidscondities versterken met professionals.

Gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties is een kritische succesfactor in de branche. Isential biedt docenten en opleidingen die je een voorsprong geven!
Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.