Outsourced academy
Powered by Isential

Isential verzorgt ook complete opleidingen op basis van full outsourcing; kwalitatief hoogstaande opleidingstrajecten zonder dat je er omkijken naar hebt. De beste docenten uit de branche staan klaar om hun uitgebreide kennis te delen en zo een essentiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit van je interne of externe opleidingen. Powered by Isential!

Maximale efficiency, minimale kosten

Met ons Outsourced Academy programma bieden we niet alleen een uitstekend opleidingsniveau, maar ook optimale efficiency. Met de schaalvoordelen die Isential biedt kunnen wij opleidingstrajecten efficiënter en dus kostenaantrekkelijker maken. Dan kun jij je volledig concentreren op je kernactiviteiten.

Big Data Science School

Een voorbeeld van een opleidingstraject op basis van full outsourcing is de Big Data Science School. Big Data zijn van nú en de toekomst. Dat vraagt om specialisten die de beste resultaten uit Big Data kunnen halen. Eén van onze initiatieven is de Big Data Science School.nl in samenwerking met Arcitura. Isential is Big Data Science School Licensed Training Partner voor Nederland en verzorgt functionele trainingen op het gebied van Big Data.

Huawei Training

Nóg een voorbeeld: Isential is benoemd tot Huawei Authorized Learning Partner (HALP) voor de Benelux. Isential verzorgt de routing en switching (R&S) trainingen in de Benelux. Het gaat daarbij om de officiële Huawei Certified Network Associate (HCNA), Huawei Certified Network Professional (HCNP) en Huawei Certified Internetwork Expert (HCIE) trainingen.

Isential optimaliseert het kennisniveau van jouw organisatie én je relaties met praktijkgerichte incompany trainingen en/of opleidingen op basis van outsourcing.
Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.