Isential IT Factory.
Jouw IT power-up!

Studeer je nog, of ben je net afgestudeerd, en wil je jouw kansen op een topfunctie in de IT een flinke power-up geven? Wil je de nieuwste ontwikkelingen in het vak leren in de praktijk? Ervaring opdoen én leren van de beste IT professionals?

Lopende band-werk?

De IT Factory biedt gemotiveerde studenten en net-afgestudeerden een uitdagende plek in een Agile/Scrumteam. Om samen met ervaren IT’ers te werken aan echte opdrachten en zo hun persoonlijke carrièrekansen een power-up te geven. Zo merk je direct wat je al aan kennis hebt verzameld en waar nog mogelijkheden zijn om je te verbeteren. Geen ‘lopende band-werk’, maar 1-op-1-begeleiding om jouw talent nóg scherper te krijgen en je in contact te brengen met topbanen en -opdrachtgevers in de IT.

Toporganisaties

Wij realiseren uitzonderlijke talenten voor de beste functies die de IT-branche te bieden heeft. Dus we vragen veel van je, maar daar staat ook veel tegenover. Bij de IT Factory krijg je de kans aan de slag te gaan voor landelijk en internationaal opererende opdrachtgevers. Die kans komt niet elke dag voorbij!

Voor de échte professionals

Bij de IT Factory kom je natuurlijk niet zómaar binnen. Wij werken hard om de kwaliteit van de IT-branche zo hoog mogelijk te krijgen. Wil je deel uitmaken van ons team, dan moet je gemotiveerd zijn én kwaliteit hebben. Pas na een stevig assessment kom je in aanmerking voor een plek in één van onze slagvaardige scrumteams. En dan begint jouw persoonlijke power-up!

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.