Afgestudeerd en nog wat
meer ervaring opdoen?

Ook als je net bent afgestudeerd blijven er nog uitdagingen genoeg over. De ontwikkelingen in de IT gaan zo snel dat je continu bij moet blijven. Ondanks het hoge niveau van de opleidingen is wat je vandaag leert morgen alweer bijna verouderd. Dan krijg je bij de IT Factory de inspirerende gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste inzichten en meest innovatieve technologieën.

Breng de praktijk… in de praktijk

De opdrachten waar je samen met een team van professionals aan werkt zijn reële, betaalde opdrachten uit de top van het bedrijfsleven. Je werkt met de beste IT professionals, de nieuwste tools en state of the art technologie om jouw CV een stevige power-up te geven!

Werken aan échte praktijkopdrachten

Voor je studie heb je praktijkgerichte opdrachten gedaan. Je hebt stage gelopen en lezingen bijgewoond van gastsprekers uit de praktijk. Maar wat de IT Factory jou te bieden heeft gaat echt wel een stapje verder. Na of tijdens je studie krijg je bij ons de kans te werken aan uitdagende, échte opdrachten. Samen met ervaren professionals uit de dagelijkse IT-praktijk.

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.