Jouw persoonlijke crew

In de IT Factory haal je het beste uit jezelf. En dat hoef je niet alléén te doen. Je hebt een heel team om je heen dat je daar bij helpt. Ervaren recruiters, opleiders en specialisten uit de praktijk begeleiden je en zorgen dat je de beste kansen krijgt in de IT-branche. Bovendien krijg je een personal factory trainer die jou wegwijs maakt en begeleidt.

Join a winning team!

Als startende IT-specialist kom je in één van onze flexibele Agile/Scrumteams terecht. Deze teams bestaan uit ervaren specialisten die zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software op maat. Je fungeert als volwaardig teamlid, met je eigen functie en verantwoordelijkheden. En je deelt dus ook in de ‘glorie van het resultaat’ en de waardering van onze opdrachtgevers!

6 maanden extra boost

Bij de Isential IT Factory krijg je zes maanden de tijd om jezelf een stevige boost te geven. In die periode werk je in een Agile/Scrumteam bij het landelijke hoofdkantoor van IT PerformanceHouse of op locatie bij de opdrachtgever.

Erkende opleidingen

De aanvullende en gespecialiseerde (praktijk)opleiding die je in de IT Factory krijgt wordt erkend door het sectorfonds CA-ICT. Als je uitstroomt beschik je dus over relevante en officieel erkende certificaten. Het betekent overigens ook, dat er aan jouw aanvullende opleidingen voor jou geen kosten zijn verbonden.

Prepare for greatness

En je zit in die boosterperiode weliswaar nog niet op je topniveau qua salaris, maar je krijgt én je werkt actief aan een hoger en actueler kennisniveau, beter samenwerken met opdrachtgever en teammates én relevante praktijkervaring. En dus aan een veel beter uitgangspunt op de arbeidsmarkt. Met uitzicht op dé topbanen die de IT te bieden heeft.

Join the Isential IT Factory!

Wil je meer weten, of je direct aanmelden voor de Isential IT Factory? Neem dan contact op met onze recruiter Elke Tiehuis. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.