IT Factory voor werkgevers

Als ondernemer ben je voor jouw bedrijf gebaat bij slagvaardige IT-oplossingen, die worden ontwikkeld door top-IT’ers. Bij Isential IT Factory hebben we de échte talenten in huis: ervaren IT-professionals én de beste (en meest gemotiveerde) studenten van IT-opleidingen. Dat is dé ideale combinatie om uitdagende opdrachten van de beste opdrachtgevers succesvol te realiseren.

Heb je een concrete opdracht? Contact ons!

Om de kwaliteit van de IT-sector te verbeteren geven wij toptalenten de kans zichzelf te ontwikkelen en op de kaart te zetten. De opleiding wordt bovendien door het sectorfonds CA-ICT erkend en gestimuleerd, zodat een deel van de kosten door de overheid wordt vergoed. Als bedrijf profiteer je van talentvolle software ontwikkelteams tegen een scherp tarief.

Waarom kiezen (IT-)bedrijven voor IT Factory?

In diverse IT-specialisaties ontstaat in de toekomst een tekort aan goed opgeleide specialisten. Signalerende partijen, zoals het UWV en de Stichting IT PerformanceHouse, constateren een toenemende vraag naar talenten die opgeleid zijn in de nieuwste innovaties. Daarmee is het bedrijfsleven ook in de toekomst verzekerd van de ondersteuning door top IT’ers.

Samen maken we de IT-branche beter!

De IT Factory is een initiatief van IT-kennisorganisatie Isential en Stichting IT PerformanceHouse. Vanuit de IT-sector wordt de IT Factory ondersteund door vrijwel alle IT-bedrijven van naam en het sectorfonds ICT. Zo maken we de IT-branche sámen beter!

Initiatiefrijke teamplayers

De ondernemende IT Factory professionals functioneren als zelfstandig virtueel team van developers. De functies binnen het team zijn helder gedefinieerd, zodat ieders verantwoordelijkheid en bijdrage duidelijk is. De teamleden zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en sluiten ook naadloos aan bij jouw eigen specialisten.

Echte professionals zijn Isential

Isential is al meer dan twintig jaar marktleider in hooggekwalificeerde IT-specialisten. Onze IT professionals op tijdelijke basis bewijzen hun meerwaarde dagelijks in de praktijk. Bij top IT-dienstverleners in heel Nederland. Echte professionals zijn Isential.

Join the Isential IT Factory!

Wil je meer weten, of heb je een uitdagende opdracht voor de Isential IT Factory? Neem dan contact op met Peter Holtkamp. Onze toptalenten gaan graag voor je aan de slag!

KIES VOOR DE TOPTALENTEN VAN ONZE IT-FACTORY. SAMEN MAKEN WE DE IT-BRANCHE BETER!
Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.