essentiële voorwaarden
voor succes

De beste resultaten garanderen met IT-technologie vergt een paar essentiële voorwaarden: gespecialiseerde kennis, de nieuwste inzichten en een brede ervaring. Goed opgeleide specialisten die expert zijn in hun vakgebied. En die IT-organisaties -op tijdelijke of vaste basis- naar een hoger niveau tillen. Je vindt ze bij Isential!

Expertise op basis van detachering

Via Isential heb je de beschikking over top IT professionals die je op basis van detachering kunt inzetten in jouw organisatie en projecten. Dat kan variëren van een halve dag tot enkele maanden of zelfs langer. Daarmee haal je flexibele kennis en ervaring in huis om jouw team te versterken voor zo lang dat nodig is.

Bemiddeling – de juiste professional op de juiste plek

Heb je ondersteuning nodig om de juiste professional op de juiste plek te krijgen? Dan zit je bij Isential altijd goed. Niet alleen onze eigen medewerkers staan voor je klaar, maar ook externe specialisten zijn beschikbaar. Met onze kennis van de totale branche en ons uitgebreide netwerk IT-dienstverleners en zzp’ers nemen we graag onze verantwoordelijkheid als bemiddelende partij. Zo heb je zekerheid dat elke mogelijke functie wordt vervuld door de best mogelijke kandidaten. Uiteraard flexibel en veilig!

Special Forces

Gespecialiseerde taken en projecten vergen vakmensen met slagkracht. Isential stelt geheel op maat de beste teams samen uit eigen IT professionals -waar nodig aangevuld met externe specialisten- die hun innovatieve vermogen, vakkennis en daadkracht exclusief voor je kunnen inzetten op projecten die een complexe uitdaging vormen. De lat ligt hoog. Onze special forces zijn direct beschikbaar én maken het waar!

Agile/Scrum software development teams

Heb je bij de ontwikkeling van software een (Scrum)team van flexibele specialisten nodig? De ervaren Agile/Scrum software development teams van Isential zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve software op maat. Daarmee haal je vakkundige professionals in huis die van toegevoegde waarde zijn met expertise, efficiency en innovatievermogen. Onze teams werken volgens Agile/Scrum systematiek: effectief teamwork, overzichtelijk projectmanagement en meetbare resultaten!

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.