Ondernemende professionals
voor IT-aanbieders

De veelzijdige IT professionals van Isential versterken organisaties met deskundige ondersteuning, uitgebreide kennis en vooral gedrevenheid. Wij werken met de top op het vakgebied: ervaren specialisten en experts die met een hoog niveau aan zelfstandigheid gaan voor optimale resultaten.

Whitelabel meerwaarde

Met hun professionaliteit en integriteit bieden de IT professionals van Isential meerwaarde voor IT-aanbieders, hun afnemers en hun wederverkopers. Vakkundig en gedreven, maar ook representatief en discreet. Whitelabel waar nodig, en zonder je positie bij jouw klant te beïnvloeden.

Optimale flexibiliteit. Zonder zorgen!

Sinds mei 2016 is werken met inhuurkrachten niet meer zo vanzelfsprekend en gemakkelijk als voorheen. Opdrachtgever én opdrachtnemer moeten in het kader van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) samen zorgen dat de arbeidsrelatie geen dienstbetrekking is. Onze flexibele IT professionals voldoen aan alle eisen zoals gesteld in de Wet DBA. Ook werken we met door de fiscus goedgekeurde (model)overeenkomsten. Via Isential kun je jouw projecten zorgeloos en tegen aantrekkelijke arbeidscondities versterken met professionals.

Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.