Nieuws

IT-trainer Jos Gielkens: “Het is fantastisch om mensen een stap verder te helpen"

 

Als IT-trainer deel jij je werkzaamheden precies in zoals jij dat wilt. Maar hoe ziet dat eruit in de praktijk? Jos Gielkens, ervaren IT-trainer, vertelt ons over zijn werk!

 

Lees meer

Training geven op jouw manier? Paul regelt het!

 

Je bent helemaal klaar voor het geven van je eerste training! Maar hoe zit het nu met de planning? Hoeveel uur ga je aan de slag? Op welke locaties word je ingepland en wat voor mensen krijg je in de klas? De man met de antwoorden op deze vragen is Paul Smallenbroek, verantwoordelijk voor planning en relatiebeheer bij Isential. Hij vertelt ons alles over hoe jouw nieuwe werkweek tot stand komt.

 

Lees meer

Een kijkje in het leven van IT-trainer Auke Miedema

 

Ben jij je bewust van de enorme personeelstekorten in de IT? En lijkt het je leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen aan een nieuwe generatie? Ga dan (parttime) aan de slag als IT-trainer bij Isential! Maar hoe zien je dagen er dan uit? Wat maakt het zo bijzonder? We vroegen het aan Auke Miedema, doorgewinterde IT-trainer bij Isential.

 

Lees meer

IT-trainer worden: 7 feiten en fabels

 

Wat is de waarheid over het worden van IT-trainer? In dit artikel ontkrachten wij 7 fabels over het worden van IT-trainer en vertellen we je hoe het wél zit! ✔️ IT trainer

 

Lees meer

Integrale dashboards wil iedereen, maar welke kennis heb ik als organisatie nodig?

 

Dat data de kern vormt bij het nemen van strategische beslissingen is inmiddels een open deur. Bijna geen enkel strategisch besluit binnen een organisatie wordt meer genomen zonder dat er goed naar de beschikbare data gekeken wordt en vertaald is naar informatie.

 

Lees meer

Carrièreswitch naar IT-detachering – Blog Tom Rolvers

 

Omscholen naar IT. Velen denken erover maar echt de stap nemen is spannend. Onze collega Tom Rolvers heeft deze stap wél genomen. In dit blog vertelt Tom waarom hij gekozen heeft voor een carrièreswitch en wat hij leuk vindt aan het werken in de IT-detachering.

 

Lees meer

Share your skills: Gerjon Westerink – Technisch Consultant Cloud Isential Detachering

 

Het leven als professional bij een gerenommeerde kennisorganisatie als Isential biedt elke dag weer nieuwe uitdagingen en verrassingen. Je zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen en werkt met mooie technologie. In dit blog vertelt Gerjon je meer over automation en cloud computing.

 

Lees meer

Getting the job done: Dennis Greven - IT support engineer bij Viattence

 

Na tientallen jaren ervaring in ‘vaste dienst’ als tweedelijns support engineer, applicatiebeheerder en werkplekbeheerder ben ik eind 2018 gestart bij Isential om hier in de detachering te gaan werken als senior support specialist. In dit blog vertel ik je meer over mijn switch.

 

Lees meer

Vacature: IT-Specialist

 

Ben jij een IT’er die graag wat meer uitdaging in zijn loopbaan wil? Dan kun je je hart ophalen als IT-specialist bij Isential Detachering. Heb jij een afgeronde MBO / HBO IT-opleiding, een aantal recente (Microsoft) IT-certificeringen en minimaal een half jaar stage/werkervaring? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Lees meer

Direct inzetbare IT-docenten nodig?

 

Uw organisatie geeft IT-trainingen en u zoekt daarvoor de beste docenten? Voor korte of langere tijd? Isential is al meer dan 25 jaar dé opleidingsspecialist voor professionele IT-dienstverleners.

 

Lees meer

Share your skills: Ireno Thomas - Exchange Specialist Isential Detachering

 

Dat een Exchange migratie uitdagingen met zich meebrengt is inmiddels algemeen bekend. In dit blog besteedt Ireno Thomas aandacht aan de problemen waar je tegenaan kunt lopen als je Exchange 2010 en Exchange 2016 naast elkaar wilt blijven gebruiken.

 

Lees meer

Getting the job done: Casper Bijl - Programmamanager IT bij Enza Zaden

 

Het leven als professional bij een gerenommeerde kennisorganisatie als Isential is elke dag nieuw. Vol uitdagingen, verrassingen en mooie ontwikkelingen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Lees meer

Kennisorganisatie Isential start campagne voor meer IT-docenten uit de praktijk

 

Er is in het IT-onderwijs in Nederland een groot tekort aan goede docenten, terwijl de technologisch vooruitstrevende IT-branche juist steeds meer goed opgeleide professionals nodig heeft.

 

Lees meer