Nieuws

Vacature: IT-Specialist

 

Ben jij een IT’er die graag wat meer uitdaging in zijn loopbaan wil? Dan kun je je hart ophalen als IT-specialist bij Isential Detachering. Heb jij een afgeronde MBO / HBO IT-opleiding, een aantal recente (Microsoft) IT-certificeringen en minimaal een half jaar stage/werkervaring? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Lees meer

Direct inzetbare IT-docenten nodig?

 

Uw organisatie geeft IT-trainingen en u zoekt daarvoor de beste docenten? Voor korte of langere tijd? Isential is al meer dan 25 jaar dé opleidingsspecialist voor professionele IT-dienstverleners.

 

Lees meer

Share your skills: Ireno Thomas - Exchange Specialist Isential Detachering

 

Dat een Exchange migratie uitdagingen met zich meebrengt is inmiddels algemeen bekend. In dit blog besteedt Ireno Thomas aandacht aan de problemen waar je tegenaan kunt lopen als je Exchange 2010 en Exchange 2016 naast elkaar wilt blijven gebruiken.

 

Lees meer

Getting the job done: Casper Bijl - Programmamanager IT bij Enza Zaden

 

Het leven als professional bij een gerenommeerde kennisorganisatie als Isential is elke dag nieuw. Vol uitdagingen, verrassingen en mooie ontwikkelingen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Lees meer

Business-unitmanager planning en delivery

 

Wij zoeken een mensgerichte manager die uitstekend kan plannen en organiseren (HBO denkniveau).
Jij regelt het, als business-unitmanager planning en delivery bij Isential.

 

Lees meer

Isential nodigt infraspecialisten uit voor bootcamp-dag in het MAC³PARK Stadion van PEC Zwolle

 

Kennisorganisatie Isential organiseert een exclusief event voor infraspecialisten, (werkzoekende) IT’ers met netwerkambities en afstuderende IT-studenten.

 

Lees meer

Kennisorganisatie Isential start campagne voor meer IT-docenten uit de praktijk

 

Er is in het IT-onderwijs in Nederland een groot tekort aan goede docenten, terwijl de technologisch vooruitstrevende IT-branche juist steeds meer goed opgeleide professionals nodig heeft.

 

Lees meer