Isential nodigt infraspecialisten uit voor bootcamp-dag in het MAC³PARK Stadion van PEC Zwolle

 

Kennisorganisatie Isential organiseert een exclusief event voor infraspecialisten, (werkzoekende) IT’ers met netwerkambities en afstuderende IT-studenten. Deelnemende IT’ers worden door de IT professionals van Isential bijgepraat over de nieuwste technologie, toepassingen en ontwikkelingen; absolute voorwaarde om de top van het vakgebied te bereiken én er te blijven. Bovendien is het voor een carrière in de IT essentieel om in contact te blijven met organisaties die deuren kunnen openen naar de grootste IT-bedrijven in de branche. Een select aantal infraspecialisten die zich willen blijven ontwikkelen is op zaterdag 21 april welkom in de businessclub van PEC Zwolle. Voor een rondleiding in het stadion én een meet & greet met de ervaren IT-specialisten van Isential. Een select aantal deelnemers kan zelfs al déze zomer bij de kennisorganisatie op IT-bootcamp om snel de nog ontbrekende certificeringen te behalen. De beste start voor een carrière in IT-infrastructuur!

Een flinke boost voor IT professionals

Isential nodigt infraspecialisten, IT’ers die zich daarin willen specialiseren én studenten uit om in de businessclub van PEC Zwolle kennis te komen maken met Isential. Directeur Peter Holtkamp: “Wij willen graag kennismaken met IT-studenten en werkzoekenden die ambities hebben in de IT-infrastructuur. Of met al werkzame IT’ers die zich bijvoorbeeld willen specialiseren richting infrastructuur, maar nog niet beschikken over de juiste opleiding of certificering. Wij bieden alle mogelijkheden om de carrière van IT professionals een flinke boost te geven.”
 

Ben jij die doorbijter die op IT-bootcamp gaat?

“Voor IT’ers die passen in het profiel en op zoek zijn naar aanvullende certificaten en carrièremogelijkheden kan deze dag een uitgelezen kans zijn om inspiratie en nieuwe contacten op te doen. En passen ze tussen de rest van de IT professionals in ons team? Dan kunnen ze misschien zelfs direct bij ons aan de slag voor de beste IT-bedrijven in Nederland. Onze directie en onze specialisten zijn aanwezig en gaan graag een goed gesprek aan met wakkere IT professionals. De beste kandidaten mogen bovendien bij ons op bootcamp om binnen no time te beschikken over de meest actuele certificering.”
 

Een kijkje in de keuken van het stadion

“Dit evenement is bovendien een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen in de businessclub en in het stadion zelf, waar geïnteresseerden een rondleiding krijgen. De deelnemers gaan in elk geval naar huis met volop nieuwe ideeën, contacten, inspiratie, nieuwe perspectieven voor hun carrière in de IT en de kans om al in de zomer op ons IT-bootcamp te gaan. En natuurlijk met een leuk aandenken aan PEC Zwolle.” Aanmelden, mét CV, kan via: bootcampday@isential.nl

 

Meer informatie: Peter Holtkamp, p.holtkamp@isential.nl | 06 57119774

Zaterdag 21 april | 09.30-15.00 uur | PEC Zwolle Businessclub in het MAC³PARK Stadion

Volg ons op social media