De juiste kennis op het juiste moment

 

In IT-dienstverlening draait alles om actuele kennis en ervaring. De docenten en trainers van Isential zijn specialisten in hun vak. Echte IT professionals, die de branche door en door kennen en die beschikken over ruime ervaring en expertise. Zij delen hun kennis graag, in kortdurende opleidingen, praktische trainingen of complete Client Academies.

 

Isential hanteert geen open rooster met standaard opleidingen. Kennis moet actueel zijn en naadloos aansluiten op wat de markt nú van IT-aanbieders vraagt. Daarom verzorgen de IT-docenten van Isential uitsluitend maatwerkopleidingen, in meerdere disciplines en altijd actueel.

Marktleider in tijdelijke IT-docenten en trainers

 

Isential is de grootste leverancier van tijdelijke IT-docenten en -trainers. Wij richten ons exclusief op IT-dienstverleners, met ons uitgebreide team van ervaren docenten die over alle pedagogische en didactische kwaliteiten beschikken om hun kennis en ervaring te delen. Docenten van Isential zijn:

 

  • Volledig gecertificeerd
  • Geaccrediteerd op relevante specialismes
  • Beschikbaar voor korte of langere tijd

Flexibele docenten en trainers

 

De docenten en trainers van Isential kunt u flexibel inzetten voor een vastgestelde periode of voor onbepaalde tijd. Variërend van een dagdeel of enkele dagen, tot meerdere maanden. Haal specifieke onderwijskennis in huis – voor zo lang dat nodig is.


Specialistische IT-docenten

 

Zoekt u specialistische IT-docenten die wij zelf niet in huis hebben? Dan vinden wij ze via ons uitgebreide netwerk. Uiteraard levert Isential alleen bevoegde docenten en trainers die beschikken over de benodigde certificeringen en accreditaties op hun specialisme.


Pools voor IT-beroepsonderwijs

 

Isential beschikt over pools met direct inzetbare, ervaren docenten voor het IT-beroepsonderwijs. In overleg stellen wij de beschikbaarheid van docenten af op het lesrooster van samenwerkende onderwijsinstellingen.


Isential IT-docenten:
inzetbaar voor verschillende doeleinden

 

De docenten en trainers van Isential zijn door hun veelzijdige kennis en ervaring op meerdere terreinen inzetbaar.

Standaardtrainingen

 

De vraag naar ervaren opleiders is groot, vooral voor gangbare standaardtrainingen als Microsoft, Agile/Scrum, Big Data/Datascience, Cisco, VMWare, etcetera. Met Isential kunt u uw opleidingen laten verzorgen door de beste vakmensen die de branche te bieden heeft. Onze IT-docenten beschikken niet alleen over de meest actuele kennis, maar ook over jarenlange ervaring in zowel de beroepspraktijk als het onderwijs.

Maatwerktrainingen

 

Naast gangbare standaardtrainingen verzorgen wij op maat gemaakte (combi-)trainingen, die naadloos aansluiten op wat de markt nú van u vraagt. Onze docenten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de IT en zijn uitstekende sparringpartners voor IT-dienstverleners die gericht willen investeren in het actualiseren van kennis en ervaring.

Training on the job

 

De beste bron van kennis is ervaring. Op aanvraag verzorgt Isential specifieke training-on-the-job trajecten. Ervaren docenten en specialisten begeleiden medewerkers binnen en buiten het bedrijf en coachen hen in de ontwikkeling van hun IT-expertise. Desgewenst kan deze begeleiding ook de vorm krijgen van een incompany training die leidt tot een specifiek certificeringstraject.

Investeren in adoptie en toepassing van kennis

 

Ervaren docenten weten: als mensen niet ontvankelijk zijn voor kennis dan is elke investering in onderwijs zinloos. En dus zijn de IT-docenten van Isential gespitst op de adoptie en toepassing van kennis. Zij toetsen in hun onderwijsprogramma’s voortdurend of de studenten hun nieuw verworven kennis ook echt willen én kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. Daarbij werken ze nauw samen met – en parallel aan – de projecten van IT-dienstverleners. Bijvoorbeeld bij een migratie naar Office 365; terwijl de IT-dienstverlener de migratie verzorgt, traint Isential de mensen die ermee moeten werken zodat de nieuwe omgeving en applicaties na introductie ook écht geaccepteerd en gebruikt worden.

Client Academy

 

Voor beroepsopleiders en corporate academies verzorgt Isential complete opleidingsprogramma’s. Van het studieadvies en de intake van studenten tot de examinering en evaluatie van de opleiding. Uiteraard neemt Isential daarbij de volledige organisatie voor haar rekening, inclusief de inzet van docenten, leermiddelen en faciliteiten.

 

Meer informatie

Leermiddelen

Actueel leermiddelenportfolio

 

Isential kan, als marktleider in tijdelijke IT-docenten, beschikken over de officiële leermiddelen van IT-vendoren zoals Microsoft, Oracle, Cisco, Huawei, Comptia, etc. In de afgelopen decennia heeft Isential een breed scala aan eigen leermiddelen ontwikkeld. Door deze voortdurend te actualiseren is er een leermiddelenportfolio opgebouwd dat zijn gelijke niet kent.


Gecertificeerd én geaccrediteerd

 

Het portfolio omvat alle officiële leermiddelen van vendoren én de leermiddelen die door de docenten van Isential op maat zijn gemaakt. Daardoor kunt u in alle onderwijstrajecten, leerprojecten en trainingen gebruik maken van gecertificeerde en geaccrediteerde leermiddelen die zich hebben bewezen in de praktijk.


Eigen lesmateriaal

 

In het portfolio vindt u materialen voor complete programma’s, keuzedelen, minoren, online- en offlineclips, tests, toetsen en examens.

Mist u lesmateriaal voor een specifieke opleidingsbehoefte? Dan ontwikkelen onze ervaren docenten dat zelf, op basis van hun uitgebreide ervaring.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Ontdek wat de opleidingen van Isential voor uw organisatie kunnen betekenen. Maak een afspraak met een van onze collega’s.

Voor IT-dienstverleners

 

Neem contact op met Hans Dahler.

 

Neem contact met me op!

 

Bel Hans Dahler op +31 (0) 6 11 86 59 78.


Voor IT-opleiders

 

Neem contact op met onze planner Paul Smallenbroek.

 

Neem contact met me op!

 

Bel Paul Smallenbroek op +31 (0) 6 54 27 29 53.


Voor algemene vragen

 

Wilt u weten wat Isential voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

 

Neem contact op!

 


Informatieaanvraag Isential IT-dienstverleners

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en Raffo Boutkabout vertelt u graag meer over Isential Opleidingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatieaanvraag Isential IT Opleidingen

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en Paul Smallenbroek vertelt u graag meer over Isential Opleidingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatieaanvraag Isential

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en een van onze medewerkers vertelt u graag meer over wat Isential voor u kan betekenen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.