Bijdragen aan de kwaliteit van de IT-branche

Bij Isential vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de IT-branche. We zijn dan ook op meerdere manieren stevig verbonden met de sector. Of het nou gaat om talentscouting, expertiseprogramma’s of praktisch inzetbare tools; we hebben een uitgebreide range faciliteiten en initiatieven om de branche op elk gebied te ondersteunen.

Oog voor IT-talent

Isential heeft oog voor IT-talent. Onze professionals herkennen aanstormende of ervaren talenten en zetten hun ervaring en onderwijscapaciteiten waar mogelijk in om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dat levert een nieuwe generatie experts op die voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

IT PerformanceHouse

Stichting IT PerformanceHouse is één van de initiatieven waarmee Isential een proactieve rol speelt in de prestatieverbetering van bedrijven en organisaties door de inzet en toepassing van IT. Daarmee blijven we op regionaal niveau scherp op nieuwe trends en stimuleren we innovaties in de hele branche. Vanuit IT PerformanceHouse initiëren we activiteiten en tools om de kwaliteit van IT professionals en opleidingen hoog te houden.

Bij Isential vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de IT-branche.
Bij Isential heb je binnen elke discipline je eigen, vaste contactpersoon. Dat werkt wel zo snel en direct. En persoonlijk, uiteraard.