Bedrijfsacademie voor
IT-professionalisering

In de huidige digitale economie maken IT-vaardigheden en -skills het verschil. Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor om een eigen bedrijfsacademie in te richten voor hun medewerkers en/of klanten. Niet enkel de IT-dienstverleners, tegenwoordig zien ook veel andere organisaties het belang van een interne bedrijfsacademie in. Om hun kennis up-to-date te houden én ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Student

Waarom een eigen IT-bedrijfsacademie?

Een bedrijfsacademie is dé plek voor jouw nieuwe en bestaande medewerkers of klanten om zich gestructureerd te ontwikkelen. Hier behalen zij de nieuwste certificeringen van Microsoft, Oracle of SAP. Of leren zij werken met nieuwe methodieken als ITIL, Agile, DevOps en Scrum. Ook soft skills als samenwerken, overtuigend communiceren en zelfreflectie komen hier aan bod. Alles wat jouw collega’s nodig hebben voor een optimale zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Alle trainingen worden verzorgd uit naam van je bedrijf en sluiten naadloos aan bij je bedrijfscultuur, normen en waarden.

Whitepaper ‘7 signalen dat jij een eigen IT-bedrijfsacademie nodig hebt’

Waar begin je en hoe weet je zeker dat jouw organisatie toe is aan een eigen IT-bedrijfsacademie? Download gratis onze whitepaper en ontdek welke signalen je kunt herkennen.

Naam
Privacybeleid

Aantrekken van nieuwe medewerkers

Met een eigen IT-bedrijfsacademie laat je zien dat je investeert in je medewerkers en ontwikkeling belangrijk vindt. Heb je moeite om de perfecte kandidaat te vinden? Neem dan een kandidaat aan die een certificering of deelopleiding mist en voorzie hier zelf in.

Behalen van organisatie- doelstellingen

Haal de talenten in je medewerkers naar boven en breid de kennis binnen je bedrijf uit met een eigen IT- bedrijfsacademie. Dit draagt bij aan het behalen van je doelstellingen én maakt jouw bedrijf scherp, innovatief en klaar voor de toekomst.

Diensten uitbreiden voor je eindklanten

Vul jouw dienstenpakket aan met gebruikerstrainingen. Na het implementeren van een nieuw systeem geef jij een (periodieke) training om kennis bij te spijkeren. Zo voorzie je jouw klanten van de kennis en vaardigheden om optimaal gebruik te maken van je diensten.

Ook interessant voor jou

IT Traineeship opzetten

Traineeships bieden starters de mogelijkheid om zichzelf, de rol die ze ambiëren én de organisatie beter te leren kennen. Wij helpen je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvol traineeship of talentprogramma. Van het opstellen van het programma, op basis van het gewenste leerrendement, tot de begeleiding en administratie.

User adoptie training

Een succesvolle implementatie of migratie valt of staat met het werkplezier van de eindgebruikers. Daarom ondersteunen wij IT-dienstverleners met het scholen van hun klanten bij een IT-implementatie. Zo haalt je klant het maximale uit zijn moderne werkplek én voorkom jij dat jouw helpdesk met simpele vragen overbelast wordt.

Eindgebruker
IT-trainer

Voorbereiding op certificeringsexamens

Het voorbereiden van medewerkers op certificeringsexamens is één van de vele voordelen van de interne bedrijfsacademie. Wij werken nauw samen met vooruitstrevende technologiepartners, waaronder Microsoft, Huawei, Oracle, Arcitura, Citrix en VMWare. En we beschikken over het laatste (vendor) lesmateriaal, gedreven IT-trainers en bevlogen IT-docenten die jouw medewerkers optimaal op hun examen voorbereiden.

Advies nodig?

Onze adviseur Hans helpt je graag met je vragen.

Hans Dahler
IT Adviseur Isential