Flexibel inzetbare Hybride IT-docenten voor actueel onderwijs

Vacatures die nodig vervuld moeten worden, langdurige afwezigheid van collega’s of het ontbreken van specialistische kennis. Voor opleidingsmanagers zijn dit de dagelijkse uitdagingen. Om hen te helpen bij de invulling van hun IT-vacatures, of een specifiek onderdeel in het lesprogramma, bieden wij Hybride IT-docenten.

Erkenning en certificering

  • IT-kennis en IT-praktijkervaring
  • Goede pedagogische en didactische vaardigheden
  • Gecertificeerd als Hybride IT-docent (CompTIA Certified Trainer)
  • Of eerste of tweedegraads gediplomeerd

Een Hybride IT-docent, wat is dat?

Hybride IT-docenten zijn experts uit de praktijk die hun kennis inzetten om leerlingen, studenten, omscholers en werkzoekenden op te leiden en te inspireren. Zij worden ingezet ter vervanging van een bestaande docent of om een aanvullend programma(onderdeel) te verzorgen.

De brug tussen theorie en praktijk

Onze Hybride IT-docenten staan met hun ene been in het werkveld en het andere in het onderwijs. Zo vormen zij een brug tussen de theorie en de praktijk. Met hun kennis en ervaring zorgen zij voor een actueel en inspirerend lesaanbod, dat naadloos aansluit bij kansen en uitdagingen van de praktijk.

“De Hybride IT-docent van Isential is inhoudelijk goed op de hoogte en brengt veel kennis uit het bedrijfsleven in het onderwijs. Het is een tijdelijke collega die snel inpasbaar is, kwaliteit levert en resultaat boekt”

Peter Scheurwater, Techniek College Rotterdam

Van ad hoc tot structurele inzet van IT-docenten

De inzet van een Hybride IT-docent is voor veel onderwijsinstellingen een uitkomst voor hun planningsvraagstukken. Zowel bij incidentele als structurele kennis- of capaciteitsproblemen maken zij gebruik van onze flexibele IT-experts. Van het geven van een module tot langdurige vervanging van een collega.

IT-lessen op maat

Met plezier ontwikkelen onze Hybride IT-docenten een uitdagend en toekomstgericht lesprogramma op maat voor jouw doelgroep. Is er al bestaand lesmateriaal? Dan volgen zij dit en vullen het aan met casussen en praktijkvoorbeelden. Zo worden de studenten, omscholers of werkzoekenden goed voorbereid op de uitdagingen die zij straks in hun dagelijks werk tegen zullen komen.

Zoek jij een flexibele oplossing voor de invulling van een vacature of module?

Of zou je graag meer informatie willen ontvangen over het inzetten van een Hybride IT-docent? Neem vrijblijvend contact op over de inzet van een Hybride IT-docent bij jou op school.

Naam
Privacybeleid