IT Traineeship opzetten

De krapte op de IT-arbeidsmarkt is groot. Er is veel vraag, maar het is moeilijk om goede medewerkers te vinden en te binden. Veel organisaties richten zich daarom op het aantrekken van starters. Hoe? Met uitdagende traineeships.

Traineeships bieden young professionals de mogelijkheid om zichzelf, de rol die ze ambiëren én de organisatie beter te leren kennen. Door middel van gerichte training en coaching ontwikkelt de starter zich in korte tijd tot IT-professional.

Van theorie naar praktijk

Tijdens hun studie hebben starters al de nodige kennis opgedaan. In een traineeship leren zij hoe zij deze theoretische kennis in de praktijk op de juiste manier toepassen. Ze ontdekken wat de organisatie nodig heeft en hoe ze hier het beste invulling aan kunnen geven. Dit draagt bij aan het behalen van je doelstellingen én maakt jouw bedrijf scherp, innovatief en klaar voor de toekomst.

IT-docent

Traineeship uitbesteden

Wij helpen je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvol traineeship of talentprogramma. Alles wordt voor je geregeld. Van het opstellen van het programma, op basis van het gewenste leerrendement, tot de begeleiding en administratie. Liever alleen hulp bij het opzetten van het traineeprogramma, of juist het invullen van een specifiek onderdeel? Ook geen probleem. Wij adviseren je graag en hebben een brede selectie aan ervaren IT-trainers die met plezier bijspringen.

Ervaren IT-trainers

Onze IT-trainers beschikken niet alleen over actuele kennis en ruime praktijkervaring in de IT-sector, maar weten ook precies hoe zij kennis het beste overdragen op young professionals. Zij verzorgen standaard- en maatwerktrajecten over thema’s zoals Microsoft 365, data, processen, software development én ontwikkelen lesmateriaal op maat. Zo sluiten we altijd perfect aan op jouw traineeprogramma.

Les aanbod

IT Traineeship opzetten?

Onze adviseur Hans helpt je graag met je vragen.

Hans Dahler
IT Adviseur Isential