Altijd een geschikte
IT-trainer voor jouw
IT-academie

Kom je in piekperiodes of tijdens vakanties IT-trainers te kort? Of heb je niet voor elk onderwerp een IT-trainer met voldoende kennis in huis?

Met de IT-trainers van Isential is dit voorgoed verleden tijd. Hiermee beschik jij altijd over een geschikte IT-trainer voor jouw academie. Iemand die affiniteit heeft met het onderwerp, zich aanpast aan je bestaande leerprogramma én ook nog eens binnen een paar dagen inzetbaar is.

Juiste IT-trainer op het juiste traject

Jij snapt als geen ander het belang van een interne IT-academie. Een plek waar je medewerkers of trainees hun IT-kennis en IT-skills up to date houden en ontwikkelen. Daarom investeer je veel tijd en geld in het opzetten van jouw academie. Maar als dit opleidingsprogramma eenmaal staat, ben je er nog niet.

Want zonder de juiste IT-trainer op het juiste traject, gaat bruikbare kennis verloren en stopt de leercurve van jouw team… Bij Isential begrijpen we dit als geen ander. We zijn als 30 jaar dé marktleider van trainers en docenten voor de IT branche, voor en namens professionele IT-aanbieders. Daarom vinden we altijd de geschikte IT-trainer voor jou.

Gecertificeerde IT-trainers

Alle IT-trainers beschikken over branche-erkende certificeringen van bijvoorbeeld: Microsoft, Oracle of CompTIA. Zo weet je zeker dat onze trainers de juiste kennis in huis hebben.

Ervaring in de praktijk

Onze trainers hebben volop praktijkervaring en halen energie uit lesgeven. Zo ben je altijd verzekerd van een IT-trainer met inhoudelijke kennis, die ook nog eens weet hoe hij dit overbrengt! 

Altijd de juiste kennis 

Van Microsoft, Adobe, AWS en Oracle tot werkmethoden als Scrum en DevOps tot IT-security, compliance, beheer en infrastructuur en data: altijd dé geschikte IT-trainer voor jouw academie.

Flexibel inzetbaar

Kom je kennis of capaciteit te kort? Is je eigen trainer onverwachts ziek of zit je midden in een vakantieperiode? Zet onze IT-trainers in tijdens drukke periodes of als je eigen trainer niet beschikbaar is. Maar we vormen natuurlijk ook graag een vaste aanvulling op jouw team!

Tijdelijk of vast

Of je nou een IT-trainer nodig hebt voor één week of een heel jaar – het is allemaal mogelijk. Ook is de frequentie van het aantal trainingen altijd bespreekbaar.  

Onze trainers maken jouw opleidingsprogramma eigen 

Maak je gebruik van een eigen trainingsprogramma? Dan vormt dit de basis voor onze IT-trainers. Zij maken de inhoud eigen en brengen dit volledig over op de cursisten.  

“De IT-docent van Isential is inhoudelijk goed op de hoogte en brengt veel kennis uit het bedrijfsleven in het onderwijs. Het is een tijdelijke collega die snel inpasbaar is, kwaliteit levert en resultaat boekt.”

Peter Scheurwater, Techniek College Rotterdam.

Van vraag naar geschikte IT-trainer

Kom je plots een IT-trainer te kort of wil je een trainer toevoegen met een exclusieve expertise? Dan wil je dat uiteraard zo snel mogelijk regelen. Bij Isential heb je in 5 stappen je IT-trainer: 

Stap 1: Je legt je vraag bij ons neer. Of je nou te weinig trainers hebt of een specifieke trainer zoekt.  

Stap 2: We kijken vervolgens welke trainer een match is én of deze trainer beschikbaar is.  

Stap 3: We koppelen onze IT-trainer aan jou in een (online) kennismaking. 

Stap 4: Is het een match? Dan neem je samen met de trainer jouw wensen door.  

Stap 5: Daarna start de IT-trainer zo snel mogelijk met het geven van de trainingen.  

IT-trainer

Altijd een geschikte IT-trainer voor jouw academie?

Bij Isential regel je dit heel gemakkelijk. Interesse? Laat dan hiernaast je gegevens achter. Eén van onze consultants neemt dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Naam
Privacybeleid