Ervaren en flexibel inzetbare IT-trainers

Er is veel behoefte aan IT-talent. Het aanbod aan gekwalificeerd IT-personeel is echter krap en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Daar speel jij als IT-detacheerder slim op in. Door (young) professionals in korte tijd klaar te stomen voor uitdagende en afwisselende IT-klussen.

Onze ervaren IT-trainers helpen je hierbij. Door (een deel van) het lesprogramma op zich te nemen. Van het aanleren van hardskills als programmeren, ontwikkelen en testen, tot het verbeteren van softskills als sociale en communicatieve vaardigheden. Alles wat IT-professionals nodig hebben om hun talenten ten volle te benutten én optimaal inzetbaar te zijn.

Onze IT-trainers

  • Hebben jarenlange praktijkervaring in de IT
  • Zijn flexibel en snel inzetbaar 
  • Geven van basis- tot experttrainingen  
  • Inspireren high potentials met actuele vakkennis
  • Vergroten het succes van je traineeprogramma met een eigen bedrijfsacademie
IT-docent geeft uitleg

Standaard en maatwerk lesprogramma’s

Alle thema’s die bijdragen aan een brede –  of juist specifieke – inzetbaarheid van jouw medewerkers komen aan bod. Van het monitoren en optimaliseren van systemen en online security, tot programmeren of IT-(project)management. Onze IT-trainers volgen het bestaande lesprogramma of denken met je mee om dit op maat te ontwikkelen. Zo sluiten we naadloos aan bij de ambities van jouw medewerkers en op de vraag van de markt.

Altijd een IT-trainer onder je sneltoets

Heb je snel een IT-trainer nodig? Geen probleem, wij regelen het. Zonder inwerktrajecten of urenlange briefings. Onze IT-trainers kennen de vakinhoud door-en-door en zetten hun pedagogische en didactische vaardigheden in om uitdagende trainingen en opleidingen te verzorgen.

Zoek je een flexibel inzetbare IT-trainer?

Voor een interne opleiding, (online) academie, traineeship, bootcamp, certificering of workshop op maat? 

Hans Dahler
IT Adviseur Isential