Deskundige, betrokken
IT-trainers uit de praktijk

De IT-trainers van Isential beschikken over actuele kennis, ruime praktijkervaring in de IT-sector en behendigheid met kennisoverdracht. Zij verzorgen standaard- en maatwerktrajecten over thema’s zoals Microsoft 365, data, processen, software development en meer. Ook ontwikkelen onze IT-trainers lesmateriaal op maat. Kies dus zelf waar je behoefte aan hebt – wij hebben een trainer die het waarmaakt.

Erkenning en certificering

  • IT-kennis en praktijkervaring
  • Branche-erkende certificeringen van o.a. Microsoft, Oracle of CompTIA
  • Certificaat Microsoft Certified Trainer

Waar zet je een IT-trainer voor in?

Drie voorbeelden van situaties waarin organisaties kiezen voor de inzet van IT-trainers.

1. User adoption training

Verhoog de productiviteit van
de eindgebruikers met user adoption trainingen. Van basisvaardigheden tot expert-trainingen over thema’s als MS Teams, Outlook, Windows 10, Cloud Security en Cyber Awareness.

2. Eenmalige trainingsdag

Van een allereerste kennismaking met de cloud tot het vergroten van de kennis van experts. Laat jouw medewerkers of cursisten zich specialiseren in de ins-en-outs van de moderne werkplek. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

3. IT Traineeship opzetten

De krapte op de IT-arbeidsmarkt is groot. Veel organisaties richten zich daarom op het aantrekken van starters. Hoe? Met uitdagende IT traineeships. Met gerichte training ontwikkel je jong talent in korte tijd tot IT-professionals.

De veelzijdigheid van IT-trainers

Onze IT-trainers zijn ook actief in de rol van adviseur en IT-docent. Als adviseur denken zij mee over migratie- en softwareontwikkeltrajecten of ondersteunen zij bij het maken van een technisch ontwerp. In het beroepsonderwijs zetten zij als invaller – of als toevoeging op het bestaande onderwijsprogramma – hun kennis in om studenten, cursisten en collega-docenten op te leiden en te inspireren. De ervaringen die zij hierin opdoen gebruiken zij weer in hun trainingen. Zo houden zij elke training actueel en sluiten ze aan bij de vraag van de markt.

Nieuwsgierig naar onze IT-trainers?

Of zou je graag meer informatie willen ontvangen over het inhuren van trainers? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam
Privacybeleid
IT-trainer

Meld je aan als IT-trainer

Lijkt het je tof om zelf aan de slag te gaan als IT-trainer? Als IT-trainer combineer je jouw baan als IT’er met de rol van trainer of docent bij Isential. Dat kan in het onderwijs zijn, bij een IT-bedrijfsopleider of bij één van onze andere opdrachtgevers. Fysiek, digitaal, klassikaal of individueel: het kan allemaal.

Om onze cloud services te laten slagen, is goede begeleiding en training van de eindgebruikers nodig. Daarom zetten wij in op gebruikersadoptie.

Danthas ICT

Advies nodig?

Onze adviseur Hans helpt je graag met je vragen.

Hans Dahler
IT Adviseur Isential