Specialist in het delen van kennis en ervaring

 

Al meer dan 25 jaar toonaangevend in de IT.

Vernieuwende kennisorganisatie in de IT

 

Isential is al meer dan 25 jaar een toonaangevende kennisorganisatie in de IT. Als innovatieve opleider en detacheerder van ervaren IT professionals is Isential op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Wij delen die kennis en ervaring graag, door het inzetten van docenten en professionals bij IT-onderwijsorganisaties en IT-dienstverleners.

Springplank voor IT professionals

 

Door onze toonaangevende positie in de branche is Isential een geweldige springplank voor IT professionals, die carrière willen maken in de meest uitdagende branche die er is. Ben jij op zoek naar een plek waar je in korte tijd méér leert dan elders in een heel jaar? Neem dan nu contact op met Raffo Boutkabout op werken@isential.nl en ontdek wat werken bij Isential voor jouw ontwikkeling kan betekenen.

Onderdeel van de Joustra IT Group

 

Isential is een volledige dochteronderneming van de Joustra IT Group, waartoe ook softwaremaker Ifective en IT-talentontwikkelaar IT PerformanceHouse behoren. Alle bedrijven binnen de groep werken op een eigen IT-marktsegment, maar versterken elkaar waar mogelijk door gebruik te maken van elkaars expertise. Als medewerker binnen de groep ben je onderdeel van een grote, veelzijdige organisatie die veel mogelijkheden biedt voor doorstroming en ontwikkeling.

Meet the team!

Isentials zijn er in vele soorten en maten. Maar getalenteerd, ervaren, initiatiefrijk, gedreven en ondernemend zijn ze allemaal. Een keertje kennismaken? Je bent van harte welkom!

 

Afspraak maken