IT-bedrijfsopleiders

De wereld van trainingen en opleidingen is dynamisch. Dat maakt het leuk en uitdagend. Maar ook lastig. Want wanneer kies je ervoor om een nieuwe trainer of docent aan te nemen? Hoe houd je jouw aanbod up-to-date? En hoe zorg je ervoor dat deze voldoet aan de laatste certificeringseisen? Daar komen wij in beeld.

IT-opleiding

3 redenen om te werken met IT-docenten en -trainers van Isential

IT-specialist op stand-by

Waar en wanneer je een IT-trainer of IT-docent nodig hebt, wij zorgen ervoor dat ze er staan. Enthousiast, inspirerend en voorbereid. Want onze trainers hebben naast hun eigen kennis en ervaring ook beproefde lesmaterialen op zak.

Direct aan de slag

Geen inwerktrajecten of urenlange briefings. Onze IT-docenten en IT-trainers weten van wanten. Ze kennen de vakinhoud door-en-door en zetten hun didactische en pedagogische vaardigheden in om uitdagend onderwijs te verzorgen.

Altijd een specialist dichtbij

Welke training je ook wilt laten verzorgen, wij hebben voor elk expertise een IT-specialist in huis die zijn of haar kennis graag met jouw cursisten deelt. Van basis-, tot gevorderden- en experttrainingen.

Marktgerichte lesmethoden voor een optimale voorbereiding

Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we specifieke lesmethoden ontwikkeld, die we zowel klassikaal als virtueel verzorgen. Op elk niveau. Met passende werkmethoden en aandacht voor persoonlijke begeleiding.  Zien wij interessante ontwikkelingen in de markt? Dan voegen we die toe aan ons curriculum. Net als vernieuwende inzichten en ervaringen van onze IT-docenten en IT-trainers. Zo bereiden we jouw cursisten of studenten optimaal voor op de uitdagingen en kansen van de toekomst.

Tijdelijke IT-trainer of IT-docent gezocht?

Zoek jij een IT-trainer of IT-docent, ter vervanging of aanvulling van jouw team? Neem contact met ons op, dan kan jouw tijdelijke collega snel bijspringen.

Naam
Privacybeleid

Zoek je een trainingsruimte op een centrale plek in Nederland?

Maak dan gebruik van ons kantoorpand in Zwolle. Dat niet voor niets de IJsseltoren heet. Vanaf de zesde verdieping heb je een prachtig uitzicht over de stad en de uiterwaarden van de IJssel.

De goed uitgeruste trainingslokalen zijn van alle gemakken voorzien:

  • Presentatiematerialen als beamers en schermen.
  • Geconfigureerde werkplekken voor de cursisten.
  • Lekkere koffie of thee tussendoor.
  • Een goed verzorgde lunch of maaltijd.
  • Naar wens verzorgen wij ook de trainingsmaterialen.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een comfortabele training, brainstormsessie of vergadering.

Meer informatie betreft de mogelijkheden?

We vertellen je graag meer!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.