Moderne trainingslocatie gelegen in Zwolle

Om scholen te helpen bij de invulling van hun vacatures, of een specifiek onderdeel in het lesprogramma, biedt Isential IT-docenten. Dit zijn experts die werkzaam zijn in de praktijk én hun kennis inzetten om studenten, werkzoekenden en omscholers op te leiden en te inspireren. Gedreven, betrokken en zeer deskundige professionals die flexibel inzetbaar zijn voor gastcolleges, langere leertrajecten of het maken van lesmateriaal op maat. Ook werken zij mee aan het maken van actuele opleidingsprogramma’s en keuzevakken.

Van alle gemakken voorzien

  • Geconfigureerde werkplekken
  • Plug-and-play beamer
  • Whiteboard/flipover
  • Draadloos internet (WiFi)
  • Comfortabele stoelen
  • Klimaatbeheersing
  • Goed verzorgde lunch of maaltijd
  • Onbeperkt water, koffie en thee

Ingerichte trainingslokalen

Alle theorie- en computerlokalen zijn van alle gemakken voorzien. Van beamers en schermen tot geconfigureerde werkplekken voor de cursisten. Zo kunnen cursisten het geleerde direct in de praktijk oefenen. De lokalen zijn ook zeer geschikt voor het afnemen van (digitale) examens. De systemen richten we voor je in met de gewenste software van jouw (IT-)training.

Inspirerende trainingslocatie

Vanaf de zesde verdieping van de IJsseltoren heb je een prachtig uitzicht over de stad en de uiterwaarden van de IJssel. Daar komen de cursisten natuurlijk niet voor, maar het biedt wel nét dat extra beetje inspiratie voor een geslaagde cursusdag.

Een compleet verzorgde training

Tussen de theorie door pakken de cursisten een lekkere kop koffie of thee om even te ontspannen en bij de les te blijven. In de pauze staat er een goed verzorgde lunch (of maaltijd in de avonden) voor ze klaar. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een comfortabele training, brainstormsessie of vergadering.

Geen docent voor je IT-training?

Geen paniek. Wij beschikken over een grote poule van IT-trainers die klaar staan om in te springen als jouw docent niet beschikbaar is. IT-experts uit de praktijk die hun kennis inzetten om leerlingen, studenten, omscholers en werkzoekenden op te leiden en te inspireren.

Trainingslocaties én -materialen

Alle theorie- en computerlokalen zijn van alle gemakken voorzien. Van beamers en schermen tot geconfigureerde werkplekken voor de cursisten. Zo kunnen cursisten het geleerde direct in de praktijk oefenen. De lokalen zijn ook zeer geschikt voor het afnemen van (digitale) examens. De systemen richten we voor je in met de gewenste software van jouw (IT-)training.Naar wens verzorgen wij ook de trainingsmaterialen voor je. Denk aan lesmateriaal van Microsoft of Oracle. Deze materialen vertalen we naar jouw organisatie of opleiding, zodat het naadloos aansluit bij het kennisniveau van de cursisten. En we vullen het aan met uitdagende casussen en voorbeelden die de theorie koppelen aan de praktijk.

Openingstijden en bereikbaarheid

De lokalen kunnen doordeweeks worden gehuurd van 08:00 tot 22:00 uur. Op zaterdag is in overleg mogelijk. Onze trainingslocatie vind je aan de Grote Voort 247 in Zwolle, dichtbij de A28. De nabijgelegen bushalte ligt op de route van een aantal stadsbussen, die vertrekken vanaf station Zwolle. De snelste busverbinding is de Keolis RRReis 202 (9 minuten reistijd).