Actuele leermiddelen gericht op resultaat

Als onderwijsinstelling of organisatie wil je leermiddelen die perfect aansluiten bij jouw doelgroep én die jouw opleidingsdoel volledig ondersteunen. Dat verzorgen we voor je. Onze ervaren IT-trainers ontwikkelen een uitdagend lesprogramma en maken hierbij gebruik van de officiële materialen van onze vendoren. Naar wens zorgen ze er ook voor dat dit naadloos aansluit op jouw huisstijl.

Daarom Isential

  • Standaard of maatwerk lesmateriaal
  • Officieel vendormateriaal van o.a. Microsoft
  • Uitdagende casussen en praktijkvoorbeelden
  • Naar wens volledig in jouw huisstijl
Team sprint

Wij voorzien in

Lesmateriaal van vendoren
Wij werken nauw samen met vooruitstrevende technologiepartners, waaronder Microsoft, Oracle, Arcitura, Citrix en VMWare. Zij voorzien ons van actuele, standaard lesmaterialen.
Isential lesmaterialen
Isential heeft een breed scala aan eigen studie- en lesmaterialen. Deze zijn gecertificeerd en geaccrediteerd en worden voortdurend geactualiseerd op basis van de praktijkervaring van onze IT-trainers.
Maatwerk lesmaterialen
Ontbreekt er een lesmateriaal voor een specifieke opleidingsbehoefte? Of ben je op zoek naar een maatwerk lesprogramma? Dan ontwikkelen onze ervaren IT-trainers dat voor je.
Geaccrediteerde examinering
Onze trainers maken gebruik van gecertificeerde en geaccrediteerde toetsen, examens, testen en assessments. Voor elk expertise is er een goedgekeurd examen op elk niveau. Van basis tot expert.
On- en offline leeromgevingen
Naast IT-trainers en IT-docenten hebben wij de juiste coaches, assessors en learning- en developmentmedewerkers in dienst. Wie je ook nodig hebt voor jouw training of cursus, wij voorzien je van het juiste personeel.
Trainingslocaties
Fysiek, digitaal, klassikaal, blended of individueel leren: het kan allemaal. Wij passen de leeromgeving aan op de wensen van de groep. De online leeromgeving is daarnaast volledig op maat in te richten.

Ontvang informatie over leermiddelen

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de leermiddelen? Laat het ons weten door je gegevens achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Privacybeleid

Leermiddelen zijn alle onderdelen die je nodig hebt om met een trainer of docent een succesvol en geslaagd opleidingstraject af te ronden

Isential

Advies nodig?

Onze adviseur Hans helpt je graag met je vragen.

Hans Dahler
IT Adviseur Isential