Word ook hybride IT-docent

 

  • Werken in de praktijk
  • Kennis delen in het onderwijs
  • Jezelf ontwikkelen

 

Ben jij de sterkste hybride IT-docent?

De IT-branche heeft goed opgeleide professionals nodig om op nationaal én internationaal niveau slagvaardig en concurrerend te blijven. Er is een groot tekort aan goede docenten die hun kennis dagelijks opdoen in de praktijk. Dat vraagt om experts die werkzaam zijn in de praktijk én hun kennis willen inzetten om een nieuwe generatie IT-talenten op te leiden. Het antwoord? Hybride IT-docenten van Isential.

 

Praktijk en opleidingen verbinden

Een tekort aan zowel vakkundige IT-docenten als goed opgeleide IT’ers geeft de branche een achterstand. Daarmee verliezen we onze concurrentiepositie en dat is ongunstig voor onze economie en werkgelegenheid. Een goede oplossing is om de praktijk en het onderwijs op een inspirerende manier met elkaar te verbinden. Dat doet Isential door specialisten die dagelijks werkzaam zijn in de praktijk in te zetten in het onderwijs.

Ontwikkel jezelf

 

Les geven en je kennis overbrengen biedt prachtige kansen om jezelf op onverwachte manieren te ontplooien. Je ontwikkelt compleet nieuwe vaardigheden!


Goed voor je cv

 

In het onderwijd doe je volop nieuwe ervaringen op. Je ontmoet ervaren collega’s en aanstormende talenten. En wie weet welke uitdagingen er op je pad komen!


Verzilver jouw kennis

 

Ben je zzp’er en kun je best wat extra omzet gebruiken? Dan is een functie als hybride IT-docent niet alleen een mooie uitdaging, maar ook een aanvulling op je omzet!


WAT HYBRIDE IT-DOCENTEN ER ZELF OVER ZEGGEN:

 

“In het kader van een scholingstraject voor Java-programmeurs help ik werkzoekenden de meest up-to-date IT-tools te gebruiken. Ik vind het mooi dat ik met het delen van mijn kennis groei kan realiseren bij cursisten.”

RONALD – SOFTWARE ENGINEER – LUMINIS

Isential: marktleider in inspiratie

Isential beschikt over veel verschillende, ervaren werknemers van IT-aanbieders die hun kennis in het onderwijs ter beschikking willen stellen om jong talent te inspireren en op te leiden. We bemiddelen voor de belangrijkste Nederlandse IT-opleiders en het mbo en hbo beroepsonderwijs. Met onze kennis van de markt en ons indirecte model voor IT-aanbieders zijn we al meer dan twintig jaar marktleider in hybride docenten.

 

Zelf hybride docent worden?

Isential is altijd op zoek naar gelouterde praktijkmensen die een nieuwe generatie IT’ers en IT professionals willen inspireren met hun kennis en ervaring. En die naast hun dagelijkse werkzaamheden in deeltijd structureel of op projectbasis les zouden willen geven. Herken je je daarin? Versterk het Isential Hybride-team!

 

En hoe werkt het voor je werkgever?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om als hybride docent bij ons aan het werk te gaan. Dat levert jouw werkgever ook voordelen op. Samen met jou en in samenspraak met je werkgever bepalen we welke werkvorm het beste bij jouw situatie past. Bijvoorbeeld als ZZP’er of in een deeltijdbaan naast je huidige werk.

 

Heb je nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bekijk hier de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Stel deze dan hier aan Theo Ribbink.

Een dag uit het leven van een hybride IT-docent

 

Volg ons op social media