Corporate IT-afdelingen

Als IT-afdeling heb je een grote verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s houd je de hele organisatie draaiende. Door zowel op kantoor als thuis moderne werkplekken te faciliteren. En door de continuïteit, veiligheid en beschikbaarheid van de systemen te bewaken. Een uitdagende en dynamische baan, die vraagt om actuele kennis van de nieuwste technologieën en methodieken. Die kennis vind je bij Isential.

Druk op de beheerafdeling verlichten

Wordt jouw IT-afdeling vaak belast met ‘simpele’ beheervragen van collega’s? Die zij, met wat goede uitleg, prima zelf zouden kunnen beantwoorden? Dan is het tijd om je te verdiepen in de voordelen van user adoption training. Met deze trainingen help je jouw collega’s om het maximale uit hun moderne werkplek te halen. En zorg je er tegelijkertijd voor dat jij je weer kunt richten op de leuke, complexe vraagstukken. Win-win.

Certificaten en persoonlijke ontwikkeling

Zijn de Oracle-, SAP- of Microsoft-certificaten van jouw team verouderd? Of zou jouw team graag willen werken met nieuwe methodieken als ITIL, Agile, DevOps en Scrum? Dan is een bedrijfsacademie interessant voor jullie. Dit is dé plek waar nieuwe en bestaande collega’s, met behulp van trainingen, gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Whitepaper ‘7 signalen dat jij een eigen IT-bedrijfsacademie nodig hebt’

Waar begin je en hoe weet je zeker dat jouw organisatie toe is aan een eigen IT-bedrijfsacademie? Download gratis onze whitepaper en ontdek welke signalen je kunt herkennen.

Naam
Privacybeleid

Kennis opdoen én borgen

Zoek je een langetermijnoplossing voor de kennisverspreiding binnen jouw IT-afdeling? Dan is een train-de-trainer traject interessant voor je. Onze vakspecialisten leiden jouw collega’s graag op tot IT-trainers. Zodat zij niet alleen je collega’s op de afdeling, maar ook anderen uit de organisatie, gericht ondersteunen bij implementatie- en beheervragen.

Voorkom het vertrek van goede IT’ers

Als je goede IT’ers om je heen hebt verzameld, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. De vraag naar deze specialisten neemt alsmaar toe en de concurrentie is moordend. De kans is groot dat ook jouw IT-experts benaderd zullen worden door één of meerdere concurrenten. Aan jou de taak om te voorkomen dat zij een overstap te maken. Hoe? Door ze uit te dagen om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Met een interessant opleidingsaanbod en passende doorgroeimogelijkheden.

Aan de slag met een passend opleidingsaanbod?

Kom gerust langs voor koffie!

Inline

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.