3 manieren om aan de slag te gaan als IT-trainer bij Isential

Ben jij een echte IT-fanaat en kun je niet wachten om de nieuwe generatie IT’ers de kneepjes van het vak te leren? Dan is de rol van (hybride) IT-trainer bij Isential jou op het lijf geschreven. Maar, laten we wel wezen – daar moet natuurlijk ook wat tegenover staan.  

Versterk jij ons team aan gedreven docenten? Dan doe je dat in een vast dienstverband, als zzp’er óf in een hybride-vorm, naast jouw huidige baan. Het kan allemaal! Wat deze samenwerkingsvormen precies inhouden? Dat leggen we je uit. Lees dus snel verder! 

Wat doet een IT-trainer?

Voordat jij begint aan jouw nieuwe uitdaging als IT-trainer bij Isential, wil je daar natuurlijk eerst het fijne van weten. Dat snappen we! Dus, first things first – hoe ziet het leven van een IT-trainer er eigenlijk uit? En wat is er nu precies zo leuk aan?  

Daarover vertelt trainer Joost je alles in dit interview! Als trainer bij Isential reist hij door heel Nederland om daar zijn passie voor IT te delen met zijn cursisten. Werk jij liever dicht bij huis? Ook dat is mogelijk – bij Isential bepaal je namelijk zelf waar, wanneer en bij wie je aan de slag gaat.  

In dienst bij Isential

Ben jij er zeker van dat het IT-trainer beroep jouw roeping is? Kom dan bij ons werken in een vast dienstverband. Op die manier krijg jij vast contract en maandsalaris en weet je precies waar je aan toe bent. 

Samenwerken met Isential als zzp’er

Werk jij liever als zzp’er? Geen probleem! Samen bepalen we het tarief van jouw trainingen. En op die manier weten wij precies wie we kunnen bellen, wanneer we op zoek zijn naar een enthousiaste trainer voor een leuke training.  

IT-trainer worden naast je huidige baan

Word jij graag IT-trainer, maar wil je jouw huidige baan (nog) niet opzeggen? Omdat je meerdere passies hebt, óf omdat je het nog spannend vindt om de volledige overstap te maken? Dat begrijpen helemaal. Daarom kun je ook hybride aan de slag bij Isential. In dit geval maken we afspraken met jou en je huidige werkgever en maken we het mogelijk jouw trainingsdagen te combineren met jouw werk. 

Meld je aan als IT-trainer!

Ben jij inmiddels zó enthousiast dat je het liefst direct aan de slag gaat als trainer? Of zit je toch nog met een aantal vragen? Neem dan contact met ons op – we helpen je graag verder!